Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

Η απίστευτη ελαφρότητα ενός υπουργού Υγείας;

Απίστευτο. Αντί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, να ψάξει να βρει αν πράγματι έγινε κάτι στην Μυτιλήνη, να μιλήσει με τους γιατρούς, το νοσοκομείο για την 40άχρονη που πέθανε, αρκέστηκε σε μία ανώνυμη διάψευση σε κάποιο site και την διάδοσή της μέσω... Twitter!

Με συγχωρείτε, αλλά αυτός ο υπουργός Υγείας είναι επικίνδυνος.

Τι κάνει ένας υπουργός Υγείας σε μία τέτοια περίπτωση; Ανησυχεί, σηκώνει το τηλέφωνο και ζητάει από τους υπευθύνους του υπουργείου του να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Ζητάει να ενημερωθεί για να ξέρει πως θα αντιμετωπίσει το θέμα. Ακόμα και στην περίπτωση διάψευσης, θα πρέπει να επιβεβαιώσει και όχι να ησυχάσει ότι "όλα καλά".

Ω, δεν λέω να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο, καθώς είναι απασχολημένος με εκπομπές, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, twitter και retweets, αλλά τουλάχιστον να πει στους υφισταμένους του να το κοιτάξουν.

Περιμένω λοιπόν από τον υπουργό Υγεία να πράξει τα δέοντα αν είναι σοβαρός. Δεν το πιστεύω, αλλά, είμαι περίεργος να δω...

3 σχόλια:

ria είπε...

αποδείχτηκε όμως πως είχε απόλυτο δίκιο.
όλα προβοκάτσια της αριστεράς ήταν.

πέρα από την πλάκα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δέχεται τόσες λοιδωρίες ο άδωνις.
επειδή ανήκω στο χώρο της υγεία, σε διαβεβαιώ πως όλα όσα λέει, είναι σωστά. και έχει δίκιο. τώρα γιατί δεν το παραδέχονται κάποιοι, δεν μπορώ να το αντιληφθώ.
είναι ο μοναδικός που παραγει έργο, έχει δίκιο, δέχεται πόλεμο και υλοποιεί ότι επί χρόνια εισηγουνται οι διάφορες ιατρικές οργανωσεις αλλά δεν τα πραγματοποιούσε κανείς γιατί φοβόταν το πολιτικό κόστος.

μην ακούς τι λένε τα κανάλια. ο άδωνις έχει δίκιο.

δεν τον γνωρίζω, δεν τον ψηφίζω, αλλά αντικειμενικά είναι ο πιο σωστός υπουργός αυτήν τη στιγμή!

Ανώνυμος είπε...

ria ο Άδωνης δεν έπρεπε να είναι αυτή την στιγμή υπουργός, ούτε βουλευτής ούτε καν να κυκλοφορεί ελεύθερος έπρεπε να είναι κλεισμένος στο Δαφνί και να φορά έναν ζουρλομανδύα αλλά Ελλάδα είμαστε αυτοί μας κυβερνούν

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ρία, από που αποδείχτηκε; Εγώ το ανάποδο γνωρίζω. Άσε που δεν είναι θέμα να έχει δίκιο, είναι θέμα να το ψάξει πρώτα πριν δεχτεί τα... twits ως απόδειξη.

Η δουλειά ενός υπουργού υγείας δεν είναι να κάνει τον twitterά ή δημόσιες σχέσεις στα κανάλια. Είναι πολύ πιο σοβαρή και ο Άδωνις δεν την κάνει καθόλου καλά.

Επίσης η δουλειά ενός υπουργού υγείας δεν είναι να κόβει τους μισθούς των γιατρών και να απαντάει για τα φακελάκια "βάζουμε απογευματινά χειρουργεία για να μειωθούν"!!!

Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπουργός. Με ενδιαφέρει ΤΙ κάνει. Και δυστυχώς έχουμε να δούμε καλό υπουργό υγείας από τον... Γεννηματά! (που δεν ήταν και πολύ καλός...)