Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

Η Hellas On Line ψεύδεται...


Αυτή ήταν η απάντηση της Hellas On Line σε email που στείλαμε διαμαρτυρόμενοι για την ξαφνική διάλυση του τμήματος πωλήσεων και εξυπηρέτησης και την μεταφορά 460 εργαζομένων σε άλλη εταιρία με εκβιαστικές "εθελούσιες παραιτήσεις".

Ε λοιπόν, ξέρω από πρώτο χέρι ότι η Hellas On Line ψεύδεται. Συγγενής μου. που εργαζόταν στην Hellas On Line με τρίμηνη σύμβαση που ανανεωνόταν συνέχεια, με ενημέρωσε ότι τους μετέφεραν σε άλλη εταιρία, με την οποία θα υπογράψουν νέα τρίμηνη σύμβαση και όχι αορίστου χρόνου, όπως ψευδώς αναφέρει το email.

Επίσης, είχαν και προφορική ενημέρωση, ότι θα έχουν μείωση μισθού περίπου 20% με κάποια επόμενη σύμβαση. Αυτό, αν αποδειχτεί αλήθεια, μιλάμε για ένα ακόμα ψέμα της Hellas On Line, η οποία όμως μπορεί να "νίψει τας χείρας της" πλέον, αφού οι εργαζόμενοι είναι σε άλλη εταιρία.

Η Hellas On Line μπορεί να μου κάνει ακόμα και μήνυση αν θέλει να γίνει παραπάνω ρεζίλι. Αλλά τα ψέματά της είναι ψέματα. Εγώ είμαι πελάτης της αλλά θα φύγω πολύ γρήγορα. Δεν ανέχομαι να πληρώνω εταιρίες ομίλων που ψεύδονται και απολύουν κοσμάκη με εκβιασμούς παρακάπτοντας τους νόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: