Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

Τα δάκρυα του Τόμσεν για την Ελλάδα.

Ο Τόμσεν λένε κάποιες "έγκυρες" εφημερίδες και κάποιο "έγκυροι" δημοσιογράφοι, παραδέχτηκε ότι έκαναν λάθος επιμένοντας σε αυτά τα μέτρα λιτότητας για την Ελλάδα. Για μένα όποιος τους πιστεύει είναι κορόιδο. Ο Τόμσεν και κάθε Τόμσεν κάνει αυτό που του έχουν πει να κάνει. Δεν ενδιαφέρεται για τα δεδομένα πριν. Μόνο για τα δεδομένα μετά. Δεν θα παραδεχόταν το λάθος ποτέ, γιατί απλά δεν γνωρίζει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Απόδειξη ότι αυτά που λέγονται είναι ανοησίες, είναι η επιμονή σε ίδια και ακόμα σκληρότερα μέτρα από τον ίδιο τον Τόμσεν αυτές τις μέρες. Χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη, αλλά με μια εμμονή που μόνο ένας ξένος τεχνοκράτης μπορεί να έχει.

Γιατί λοιπόν λέγονται αυτά; Απλό. Γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του και φοβούνται τις αντιδράσεις του. Με αυτό το λευκό ψέμα, δικαιώνεται το κοινό αίσθημα και κατευνάζονται οι πολλοί.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δήλωση μεταμέλειας. Υπάρχει μόνο η σκληρή πραγματικότητα και μια ανίκανη κυβέρνηση με ανίκανους πολιτικούς και ανίκανη στο σύνολο αντιπολίτευση. Το μόνο που βλέπουμε είναι προχειρότητα, λαϊκισμός και έλλειψη σοβαρών προτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: