Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

Αγαπητέ Θάνο...

Η αντίδρασή σου με το άρθρο "ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" ήταν υπερβολική. Αυτά τα "κακώς κείμενα" τα είχε ακούσει ο κόσμος που ψήφισε "Δημιουργία ξανά" στις 6 Μαΐου. Και όμως ψήφισε. Δεν υπήρχε κάτι καινούριο που να σου προσάπτουν για τις 17 Ιουνίου.

Αυτό που σε έφαγε αγαπητέ Θάνο είναι η συνεργασία σου με τον Στέφανο Μάνο χωρίς προφανώς να συνεννοηθείς με το κόμμα σου (τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε όταν είδαμε τις παραιτήσεις) και φυσικά η πόλωση. Άκουσα πολλούς νέους να λένε "δεν θα ψηφίσουμε κάποιον που άλλα έλεγε και άλλα κάνει" και φυσικά η αναφορά τους ήταν για το "πολιτική χωρίς πολιτικούς". Επίσης άκουσα πολλούς μεγαλύτερους να λένε "Αυτή τη φορά πρέπει να έχουμε σταθερή κυβέρνηση, θα ψηφίσω κάποιον που σίγουρα είναι μέσα στην βουλή".

Αλλά, Θάνο, όταν μαζί με τον Στέφανο Μάνο πιάσατε κοντά 4%, τι περίμενες να γίνει σε εκλογές πόλωσης;

Και ναι, φταίει και η αποχή, αλλά αυτή αφαιρεί ψήφο από όλους. Αλλά από αυτούς που απείχαν υπήρχαν πολλοί που δεν μπορούσαν να πάνε να ψηφίσουν γιατί δεν είχαν λεφτά για εισιτήρια ή βενζίνη. Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται είναι δικό μας θέμα να τους κάνουμε να ενδιαφέρονται. Δεν είχαμε το χρόνο ή τα μέσα; Μπορεί. Πάλι όμως δεν μπορείς να τους κατηγορείς.

Θα σε συμβούλευα να μείνεις στα αρχικά σου πιστεύω αν είναι αυτά που έλεγες, να ζητήσεις συγνώμη για αυτό το άρθρο, γιατί δεν προσβάλλεις μόνο τον εαυτό σου, αλλά και όσους σε ψήφισαν.

Ως μέλος του μόνου άλλου κόμματος που μιλούσε για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων σε αυτές τις εκλογές στο λέω φιλικά... Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις. Όχι θυμό και διχόνοια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ σημασια δωσαμε σ αυτο το τιποτα....αθεος αδερφη και αριστερος!να απελαθει και να παει στη μερκελ να παριστανει την υπηρετρια