Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Κάθε μέρα προβάλλουν την αδυναμία τους όλο και περισσότερο....

Πρώτη φορά βλέπω τόσο άστοχο πρόγραμμα και τόσο γελοίες διαφημίσεις. Μηδέν εις το πηλίκον. Τίποτα...

Δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν το κράτος που είναι το πρόβλημά μας. Φανταστείτε ότι έχουμε ένα δημόσιο με 800000 υπαλλήλους και έχουν βρει καμία δεκαριά μόνο που έχουν ζημιώσει την χώρα όσο ο Τσοχατζόπουλος!!! Πόσοι υπάρχουν που κάνουν τα ίδια ή και χειρότερα; 1000; 2000; 10000; Και πόσοι στον ιδιωτικό τομέα έχουν συμφέρον να διαπλέκονται με αυτούς; 10000; 100000; Αν δεν αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι δουλειές δεν θα συνέλθουμε ποτέ. Θα μας κλέβουν οι επιτήδειοι είτε είναι στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Κανείς δεν θέλει να αλλάξει το κράτος. Κανείς δεν μπορεί εκτός από το Κόμμα Πειρατών. Γιατί η δύναμή του δεν είναι η περιστασιακή ψήφος και τα στελέχη του, αλλά η καθημερινή συμμετοχή του πολίτη. Η επιλογή του πολίτη θα γίνεται πράξη. Και αυτή δεν μπορεί να την σταματήσει κανένας συνδικαλιστής, κανένας βολεμένος και κανένας διαπλεκόμενος. Τι θα μας πει; Ότι όλοι οι πολίτες έχουμε... συμφέρον; Φυσικά και έχουμε. Για αυτό ζητάμε και επιβάλουμε κάτι...

Μην φοβάστε τα άκρα που θέλουν να σκέφτονται για εσάς και μην αφήνετε τα μεγάλα κόμματα να σας επιβάλουν την άποψή τους. Να έχετε το θάρρος της γνώμη σας και να συμμετέχετε. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε. Η διχόνοια οδηγεί στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: