Τρίτη, Μαΐου 15, 2012

Δυστυχώς ή ευτυχώς... εκλογές.

Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με το ποιος φταίει που δεν έχουμε κυβέρνηση... Οι πολιτικοί το ρίχνουν στον λαό που δεν ψήφισε τα "μεγάλα κόμματα", ο λαός μπορεί να το ρίχνει στον Σαμ, τον Μπέννυ ή τον sexy Αλέξη...

Ένα ξέρω. Έχουμε εκλογές. Και σε αυτές τις εκλογές δεν έχει κανείς δικαιολογία να μην πάει να ψηφίσει ΟΤΙ γουστάρει. Όποιος καθίσει σπιτάκι του αυτή τη φορά, θα φταίει σίγουρα... Θα φταίει γιατί μπαίνουν στην βουλή φασίστες που θέλουν να διαλύσουν την δημοκρατία. Θα φταίει γιατί μπαίνουν στην βουλή άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το σύνταγμα. Θα φταίει γιατί μπαίνουν στην βουλή άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο να κυβερνήσουν λέγοντας ψέμματα ότι έχουν τις λύσεις...

Οι ίδιοι είναι που τόσα χρόνια κυβερνούσαν και δεν είχαν καμία λύση. Είναι οι ίδιοι που μας έφεραν εδώ. Εγώ από την πλευρά μου τα έχω πάρει μαζί τους. Έχω γίνει μπουρλότο...  Και θα φροντίσω να κάνω μπουρλότο όσους περισσότερους από εσάς μπορώ... 

Οι λύσεις δεν είναι σε ιδεολογίες που μας χωρίζουν. Οι λύσεις είναι στον διάλογο και στην δημοκρατία. Είναι στην συνεργασία. Αυτοί απέδειξαν ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν. Και απέδειξαν ότι δεν υπάρχει συνδετικός κρίκος μεταξύ τους καθώς είναι οχυρωμένοι πίσω από τα μονοθεματικά τους κόμματα... τα υπέρ ή κατά του μνημονίου. Τα υπέρ ή κατά των... ξένων. 

Εγώ όμως είμαι υπέρ της λογικής. Αφήστε τα μεγάλα κόμματα και τα μεγάλα ονόματα πίσω σας. Γνωρίστε τους ανθρώπους και τα κόμματα. Διαβάστε, ενημερωθείτε... Βρείτε κάπου που μπορείτε να έχετε λόγο και να συμμετέχετε ή αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον βρείτε κάποιον που σας κάνει και ψηφίστε τον. Αλλά ΜΗΝ τους αφήσετε να σας τρομοκρατήσουν. Δείξτε τους ότι αυτός ο λαός έχει τσαγανό και δεν είναι υποχείριο κανενός.

2 σχόλια:

o simoulis είπε...

Χθες άκουσα το εξής αμύθητο, από τα χείλη ενός φίλου μου (ψιλο νεοδημοκράτη) και μου έπεσαν τα αφτιά (και εγκεφαλίστηκα): "Η χρυσή αυγή είναι πατριώτες που θα σώσουν την Ελλάδα, είναι το σίγουρο εργαλείο της κάθαρσης, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, και θα στείλουν όλα τα λαμόγια στην φυλακή"!!!!!
Αυτό, ομολογώ ότι δεν περίμενα να ζήσω να το ακούσω...
Είναι όμως μια προπαγανδιστική παράμετρος που την "περνάνε" υπόγεια και έξυπνα τα αυγόφιδα στον αγανακτισμένο και φοβισμένο λαό που δεν έχει πια που την κεφαλήν κλίνε... Μιλάμε για μεγάλη κρυφοδιαφήμιση των φασιστρόμουτρων.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πες του ότι η Χρυσή Αυγή θα του πάρει τον λόγο και δεν θα χρειαστεί να ψηφίσει για τίποτα ξανά... Να έρθει στους Πειρατές που θέλουμε να βάλουμε φυλακή τα λαμόγια και χωρίς να του χώσουμε στον κ... τον αγκυλωτό σταυρό.