Δευτέρα, Μαΐου 21, 2012

Μην νομίζετε ότι υπάρχει ασφάλεια στους "μεγάλους"...

Το μνημόνιο δεν λειτουργεί όταν εφαρμόζονται μόνο τα φοροεισπρακτικά μέτρα.

Απόδειξη; 12 Δις μέτρα πήραν σύμφωνα με τις επιταγές των μνημονίων μέχρι σήμερα... 12 Δις υστέρηση υπάρχει στα φορολογικά έσοδα!!! Δηλαδή; 0 εις το πηλίκον...

Μόνη λύση είναι οι μεταρρυθμίσεις, η διαφάνεια ως θεσμός για έλεγχο του κόστους από τον πολίτη και η επανεκκίνηση της οικονομίας με σταθερό φορολογικό νομοσχέδιο. Δηλαδή μόνη λύση είναι αυτή που ΔΕΝ προκρίνουν τα "μεγάλα" κόμματα.

Πιστέψτε με, κανένας από τους δύο "μεγάλους" δεν έχει τέτοια πρόθεση. Ο ένας θα προσπαθήσει να συνεχίσει την εφαρμογή του μνημονίου με μικροαλλαγές και ο άλλος θα δοκιμάζει κοινωνικά "αντίμετρα" μέχρι να φαλιρίσουμε.

Δεν μου αρέσει η κινδυνολογία, αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να πω ότι βλέπω άλλο δρόμο. Η μία επιλογή είναι χειρότερη από την άλλη και τούμπαλιν!!!

Μόνη επιλογή είναι τα κόμματα που μιλάνε για πρόγραμμα ανάπτυξης και όχι με ευχολόγια. Και κανένα από αυτά που είναι ήδη στην βουλή δεν έχει τέτοιο πρόγραμμα. Μόνη επιλογή είναι κόμματα που προτείνουν τρόπους να βρούμε λύσεις και όχι μαγικές συνταγές.

Εγώ το βρήκα. Κόμμα Πειρατών Ελλάδας. Ελάτε, διαβάστε, διαβάστε τους υπόλοιπους και αποφασίστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: