Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

Οι Πειρατές ξεκίνησαν...

Βάλαμε πλώρη. Λιγότερο από 2 μήνες μετά την δημιουργία του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, ξεκινήσαμε ένα ταξίδι προς τις εκλογές. 180 άτομα εθελοντικά τρέξαμε και ετοιμάσαμε υλικό, ενημερώσαμε τον κόσμο, κινητοποιήσαμε τους πάντες και με ελάχιστη φυσική παρουσία και μηδενικό στην ουσία κόστος (πλην της εκτύπωσης και μεταφοράς των ψηφοδελτίων) καταφέραμε να συμμετέχουμε.

Αυτοί όμως που πρέπει να χαίρονται περισσότερο είναι οι 32482 ψηφοφόροι που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Η συμμετοχή τους τώρα ξεκινάει στην προσπάθειά μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους που μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έδιναν την τηλεφωνική τους συμπαράσταση καθώς στις περιοχές τους δεν είχαμε ψηφοδέλτιο.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις διαδικασίες μας για την προώθηση και συμπλήρωση του προγράμματός μας, για την διάδοση της Πειρατικής ιδέας και για να μας συμπληρώσετε με την μοναδικότητά σας.

Τις επόμενες μέρες θα έχετε περισσότερα νέα μας καθώς και χρονοδιάγραμμα για την πορεία που θα ακολουθήσουμε προς το συνέδριο, όσο αυτό είναι εφικτό από τις εξελίξεις.

Μπορείτε επίσης να μας παρακολουθείτε στα:
www.pirateparty.gr
www.pirateparty.gr/forum
www.twitter.com/#!/PiratePartyGR
http://www.facebook.com/groups/piratepartygreece/

Δεν υπάρχουν σχόλια: