Πέμπτη, Μαΐου 17, 2012

Η διαφορά των Πειρατών από τα μονοθεματικά κόμματα.

Από την μία πλευρά έχουμε το δεύτερο και πλέον πρώτο κόμμα (δημοσκοπικά), τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι με κάθε συνιστώσα και κάθε βουλευτή και κάθε υποψήφιο βουλευτή και κάθε... μέλος να έχει διαφορετική γνώμη για την οικονομία.

Από την άλλη έχουμε το πρώτο κόμμα, πλέον δεύτερο (δημοσκοπικά), την Νέα Δημοκρατία να μιλάει με όρους τρομοκρατίας λες και το πρόβλημα της χώρας είναι οι κουκουλοφόροι που μπορεί να είναι ΣΥΡΙΖΑ και όχι το οικονομικό του πρόγραμμα που είναι απλά αρλούμπες!!!

Λένε ότι οι Πειρατές δεν έχουν πρόγραμμα για την οικονομία! Είδατε τι έχουν αυτοί; Οι πειρατές λέμε ότι για να βρεθούν οι λύσεις χρειάζονται όλα τα δεδομένα τα οποία δεν έχει κανείς. Κανείς δεν τα ζήτησε γιατί πάσχουν από ιδεοληψία. Τα δεδομένα όμως είναι σημαντικά για την ανεύρεση λύσης. Θα φροντίσουμε λοιπόν να τα έχουν όσοι τα θέλουν και τα χρειάζονται για να προτείνουν λύσεις και αυτές τις λύσεις θα φέρουμε σε διαβούλευση ώστε ο λαός να αποφασίσει την πορεία.

Οι Πειρατές έχουμε πραγματικό οικονομικό πρόγραμμα και όχι αποσπασματικά μέτρα του στυλ "θα φορολογήσω τον πλούσιο Κώστα με 70%" ή ευχολόγια με σάλτσες "θα κόψω τα πόδια από τους φοροφυγάδες, αλλά εν τω μεταξύ ας αφαιρέσω 200 ευρώ από την σύνταξη του παππού"!!!

Πείτε μου πως μπορούν να λένε αυτές τις ανοησίες χωρίς να ντρέπονται που τις λένε;

Πείτε μου πως θα κρίνετε εσείς το πρόγραμμα αυτών των δύο κομμάτων χωρίς να έχετε τα πραγματικά στοιχεία και την πλήρη εικόνα; Εγώ πάντως αδυνατώ να το κάνω. Και από την στιγμή που ξέρω ότι ο ένας δεν έχει τα στοιχεία (ΣΥΡΙΖΑ) και ο άλλος δεν προτίθεται να δράσει πάνω σε αυτά (ΝΔ) δεν μπορώ να πω ότι η επιλογή να ψηφίσει κάποιος ένα από τα δύο κόμματα αυτά έχει οποιαδήποτε λογική. Γιατί και τα δύο θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην τελική μας έξοδο από το Ευρώ και την χρεοκοπία της χώρας. Και τότε θα πουν ότι "εμείς τους επιλέξαμε"!!!

Όλα τα προβλήματα φίλοι μου έχουν λύσεις. Αρκεί να είσαι διατεθειμένος να σκεφτείς έξω από το κουτί και να εφαρμόσεις αυτό που επέλεξε ο λαός δημοκρατικά μοιράζοντας τα κέρδη και τις ευθύνες.

Τέρμα λοιπόν με τα μονοθεματικά κόμματα και τους ακόλουθους ψηφοφόρους. Η σωστή επιλογή είναι μία. Να ενημερωθείτε και να διαλέξετε υπεύθυνα. Τότε και μόνο τότε η επιλογή σας θα έχει νόημα ότι και να διαλέξετε. Απλά ελπίζω να διαλέξετε εμάς γιατί όπως και να το κάνουμε... είμαστε ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: