Τετάρτη, Μαΐου 16, 2012

Για την Ελλάδα και τον λαό, ποιος ειλικρινά θα ενδιαφερθεί;

Οι εκλογές του Μαΐου του 2012 ανέδειξαν τον πυρήνα της κακοδαιμονίας της πατρίδας μας. Η άμετρη πολυφωνία αφ’ ενός και αφ’ εταίρου η παντελής έλλειψη πραγματικής διάθεσης για συμφωνία από ένα κατατεμαχισμένο πολιτικό σύστημα παραδίδουν την χώρα στην ακυβερνησία.

Τα πολιτικά κόμματα έχουν αρχηγούς και αφθονία στελεχών που καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί φροντίζουν για να πάει καλά το κόμμα τους: Το σπίτι τους δηλ. το μαγαζί τους όπως συνηθίζουν να λένε.

Ο τρόπος, το ύφος, η κακοπιστία αλλά και η πολιτική μικροψυχία και το έλλειμμα γνώσης που τους χαρακτηρίζει και καθιστά αδύνατη την όποια σύγκληση απόψεων, ένα πράγμα μαρτυρούν: Ότι δυστυχώς για την χώρα τους νοιάζονται λιγότερο απ’ όσο νοιάζονται για το μαγαζί τους.

Αυτό δυστυχώς είναι μια απογοητευτική αλήθεια που καθορίζει και αποκαλύπτει την αρρώστια στον πυρήνα του κυττάρου του πολιτικού συστήματος της χώρας μας.

Τελικά «οι άνθρωποι» που το συναποτελούν αντιλαμβάνονται ότι πρώτιστο χρέος τους είναι το συμφέρον της χώρας; Για τον λόγο αυτόν άλλωστε δεν τους ακριβοπληρώνει ο λαός; Έχουν άραγε συνειδητοποιήσει ότι η αντικατάσταση του «χρέους» τους απέναντι της χώρας, από την «φαυλότητα» οδήγησαν την χώρα και τον λαό στην καταστροφή;

Όχι δυστυχώς, γι’ αυτό συνεχίζουν τον δρόμο της φαυλότητας ακόμα και σήμερα οι «ανεγκέφαλοι» και αξιοχλεύαστοι πολιτικοί του υπό κατάρρευση πολιτικού μας συστήματος.

Βασίλειος Λάβδας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει ο Παπασπύρου που με το σποτ του μας λέει οτι λεφτά υπάρχουν αν βγούν οι δικοί του
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/05/blog-post_9273.html

Α ρε πίσα και πούπουλα που θέλουν ?

Εσυ τι λες ρε Βασιλη ?

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Εγώ ξέρω ότι όλοι έχουν τις λύσεις αλλά δεν τις λένε!!! Μυστικοπάθεια έχει πέσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη δεν είναι μυστικοπάθεια, απλά μόλις σου τάξουν ενα σκαμνί στη Βουλή, πουλάς τα πάντα, συνειδήσεις, ιδεολογίες .....
Ετσι και ο Μπαμπης του "έχω ματια και βλέπω" τα δωσε ολα στον Καμμένο σε αντάλλαγμα μιας υποψηφιότητας ....
Αρκετά κούρασα ...
Ενας πειρατής

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τι να σου πω... εγώ για αυτό το λόγο αρνήθηκα να δω την Ντόρα όταν πήγαινε για πρόεδρος της Ν.Δ. Δεν είχα καμία όρεξη να νομίζουν ότι με κρατάνε...