Σάββατο, Μαΐου 12, 2012

Τι δεν μας λένε...

Ακούμε αυτές τις μέρες τους αρχηγούς των κομμάτων να μας λένε ότι θα είμαστε καλύτερα αν:
α) Επιμείνουμε στην εφαρμογή του μνημονίου για να μείνουμε στο ευρώ
β) Μείνουμε στο ευρώ αλλάζοντας το μνημόνιο
γ) Βγούμε μόνοι μας από το ευρώ και το μνημόνιο

Τι δεν μας λένε αντίστοιχα;
α) Η επιμονή στην εφαρμογή του μνημονίου θα μας βγάλει σίγουρα από το ευρώ, απλά θα είμαστε υπόδουλοι και θα έχουν άλλοι τα δικαιώματα στις περιουσίες μας
β) Δεν μας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξουμε το μνημόνιο και το αποτέλεσμα θα είναι να κερδίσουμε απλά λίγο χρόνο μέχρι να μας πετάξουν από το ευρώ παραδίδοντας τα δικαιώματα στις περιουσίες μας.
β) Απλά γρηγορότερα το ίδιο αποτέλεσμα παραδίδοντας τα δικαιώματα στις περιουσίες μας.

Δεν την γλιτώνουμε φίλοι μου αν περιμένουμε βοήθεια από τους Ευρωπαίους ή αν απλά τους παρατήσουμε. Και τώρα απλά χάνουμε χρόνο με τα παιχνίδια των κομμάτων και των αρχηγών τους.

Τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα είναι ΑΝΙΚΑΝΑ να βρουν λύσεις. Το απέδειξαν και όμως εμείς θα τα ξαναψηφίσουμε. Γιατί; Μα γιατί φοβόμαστε να σκεφτούμε και να διαλέξουμε μόνοι μας τι θέλουμε. Πρέπει κάποιος να μας το πει!!!

Πάντως εύχομαι πράγματι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμη κυβέρνηση για να τελειώνουμε μια και καλή με το παραμύθι της "κυβερνώσας" αριστεράς. Αφού πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα για να πειστούμε ότι δεν δουλεύουν, ας τα δοκιμάσουμε όλα. Και όταν λέμε όλα... εννοούμε όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: