Τρίτη, Μαΐου 01, 2012

Η μεταπολίτευση πεθαίνει ουρλιάζοντας...


Φίλος blogger, μου κάνει παρατήρηση σε σχόλιο γιατί έβαλα το βίντεο με κάτι βλάκες στελέχη της Ν.Δ. να λένε σε νεαρό να κρύψει την κόκκινη μπλούζα με τα μαύρα γράμματα... Ίσως να έχει δίκιο που πικράθηκε, αλλά:

Δεν σκόπευα να ασχοληθώ άλλο με την Ν.Δ. γιατί δεν υπάρχει λόγος. Δεν είναι πλέον το κόμμα που στήριζα πριν από 3 χρόνια. Αν νομίζουν όσοι στηρίζουν ακόμα Ν.Δ., γιατί είναι ίσως ρομαντικοί ή γιατί πιστεύουν σε κάποια στελέχη της,  ότι κάνω προπαγάνδα με το αστείο βίντεο, τότε θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο για να τους πείσω ότι δεν είναι έτσι...

Θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω για την ακροδεξιά προσέγγιση. Αντί να πει η Ν.Δ. ότι χρειαζόμαστε Μεταναστευτική πολιτική και εφαρμογή από Ευρώπη και Νατοϊκούς συμμάχους βγάζει διαφημιστικό με κορώνες για "ανακατάληψη" πόλεων από τους... μετανάστες; Δεν αισθάνθηκαν κάπως όταν το είδαν; Πως θα γίνει αυτό; Με τάγματα ασφαλείας; Η με αστεία κέντρα "φιλοξενίας" που χωράνε έναν στους 50 λαθρομετανάστες; Αυτή δεν είναι πολιτική. Είναι συνθήματα... και μάλιστα ακροδεξιά.

Ο Σαμαράς θα έπρεπε να ακούσει την βάση του κόμματός του, όταν την είχε μαζί του. Τώρα είναι αργά. Πείτε του κάτι όμως για τις κορώνες που βάζουν στα διαφημιστικά, γιατί εγώ έπαψα να ασχολούμαι με κουφούς. Η Ν.Δ. τελείωσε με τον Καραμανλή. Πάμε για άλλα.

Με λένε Βασίλη και είμαι Πειρατής. Έπαψα να είμαι μαλάκας...Υ.Γ. Επίσης είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Β'Αθήνας. Βοηθήστε μας να φέρουμε την λογική στην βουλή από όπου έχει χαθεί...

1 σχόλιο:

sapphire είπε...

Αυτό που με οδηγεί εμένα σ'αυτές τις εκλογές να μην στηρίξω Νέα Δημοκρατία παρά το γεγονός ότι ανήκω στον πολιτικό αυτό χώρο ιδεολογικά είναι η απίστευτη οικογενειοκρατία!Δεν υπήρξε γόνος πολιτικού που να μην μπήκε υποψήφιος!Δεν υπήρξε φέουδο που να μην ορίστηκε διάδοχος!Δεν υπήρξε βαρονία χωρίς ηγέτη...έι εκεί στη Συγγρού,εμείς τι κάνουμε;τι είμαστε;οι μαλάκες που στηρίζουμε μια ολιγαρχία των ίδιων και των ίδιων,των συμφερόντων τους και των παιδιών τους;ε όχι!Απαιτούμε συμμετοχή!Γι'αυτό κι εγώ ενσυνείδητα πλέον στηρίζω τους Πειρατές!