Κυριακή, Μαρτίου 11, 2012

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Η πρώτη ερώτηση που κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι: Τι θέση έχετε για το μνημόνιο;  Πολύ σωστά,  ο Ανέστης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη,  απαντά: Είναι σαν να έχω μπεί σε τουριστικό γραφείο και χωρίς να έχω δηλώσει καν προορισμό να με ρωτάνε αν θέλω να πάω μέσω Φρανκφούρτης ή Ζυρίχης!!! 

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιο κόμμα θέσεις επί πάντως επιστητού για να αξίζει να ασχοληθείς μαζί του.  Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν θέλει να είναι απλά οπαδός τότε η ευκαιρία είναι εδώ. 

Το κόμμα Πειρατών έχει θέσεις για κάποια θέματα αλλά δεν έχει ούτε την αλαζονεια ούτε την ψευδαίσθηση ότι θα κυβερνήσει, τουλάχιστον αύριο... Οι θέσεις του μπορούν να δυναμώσουν την δημοκρατία μας και αξίζει πιστεύω να ρίξετε μια ματιά και να βοηθήσετε με τις προτάσεις σας και την κριτική σας όπου νομίζετε.

Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα αναλυτικά για τις θέσεις του κόμματος Πειρατών, με την ελπίδα να γίνει γνωστό ένα κόμμα νέων ανθρώπων που δεν έχει σχέση με τα αρχηγικά κόμματα της μεταπολίτευσης που τελειώνει.

Το άρθρο αυτό είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Παραμένω δεξιός στην οικονομική θεώρηση του κόσμου και...  "κομμουνιστής" στην κοινωνική θεώρηση,  όπως με περιέγραψαν πρόσφατα λόγω των θέσεών μου για τα γεννόσημα!!! Ευτυχώς το κόμμα Πειρατών δεν έχει θέση στον παραδοσιακό άξονα αριστεράς, κέντρου, δεξιάς.

Θα βρείτε την ιστοσελίδα και το forum εδώ: www.pirateparty.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: