Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2012

Α ρε Καραμανλή...

Την τρίτη ακριβότερη βενζίνη, μετά φόρου, έχουμε στην Ευρώπη. Θυμάστε τότε που τα ΠΑΣΟΚια φώναζαν γιατί είχαμε λέει την ακριβότερη... προ φόρου (αλλά 2η φτηνότερη μετά φόρων); Τους θέλω τώρα να τολμήσουν να πουν κάτι. Τι θα πουν; Ότι έπρεπε να τους είχε γαμήσει τότε ο Καραμανλής για να μην μπορούν να μιλήσουν σήμερα;  Α ρε Καραμανλή... εσύ φταις!!!

Στο 21% πήγε και επίσημα η ανεργία. Θυμάστε τότε που τα ΠΑΣΟΚια φώναζαν γιατί είχαμε 8% επίσημη και 15%... κρυφή; Τους θέλω τώρα να τολμήσουν να πουν κάτι. Τι θα πουν; Ότι έπρεπε να τους είχε γαμήσει τότε ο Καραμανλής για να μην μπορούν να μιλήσουν σήμερα;  Α ρε Καραμανλή... εσύ φταις!!!

Και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία, αντί να κάνει κάτι για τον Έλληνα, φροντίζει και αυτή για τις τράπεζες και ετοιμάζεται για συνεργασίες με τους σοσιαλ(η)στές μετά τις εκλογές.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάγκα μου δεν πάει έτσι γιατί αν είναι θα πρέπει να κάνουμε θεό το Σημίτη που τα νούμερα που λες ήταν ακόμα μικρότερα ... Εκεί όπου είναι το πρόβλημα με τον Καραμανλη και το Σημιτη και όλους είναι ότι αύξησαν το χρέος και το έλλειμμα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν κάνανε τπτ για να το μειώσουν... Για αυτό ο κόσμος τους κατηγορεί ... Και θα τους κατηγορεί όλοι την πάρτι τους και την πελατεία τους κοιτάξανε γι αυτό φτάσαμε ως εδώ... Αλλά βλέπω πλέον ο κόσμος δεν συγχωρεί ίσως και να ναι αργά ποια θα δείξει...
Δημήτρης Λάρισα

Ανώνυμος είπε...

Ο σημίτης οδηγησε μια χώρα προς ολυμπιακούς αγώνες (τους πηραμε το 2007) με ανάπτυξη μετα το 2000 άνω του 5% και ο αλλος οδηγησε μια χωρα σχεδον μετα τους ολυμπιακούς με αναπτυξη να μειώνεται συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

σόρυ το 1997 πηραμε τουs ΟΑ2004

Ανώνυμος είπε...

Oι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν άπιαστο όνειρο πολύ πρίν το 1997 δέ φταίει κανένας Σημίτης άν τα μαλακισμένα έβγαιναν τότε στους δρόμους να πανηγυρίσουν σάν να κέρδισαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου, όσο για το ποιοί τους πήρανε δύο άτομα έχουν την αποκλειστική ευθύνη Δημήτρης Αβραμόπουλος τότε δήμαρχος της Αθήνας και Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.
Βαράτε τους όπου τους βρείτε!

Demelene είπε...

Ακόμα την ΝΔ αναπολείς? Τι να σου πω!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης ξέρει πολύ καλά τί κάνει Demelene Σαμαράς και Νέα Δημοκρατία δέν ταυτίζονται απαραίτητα.

πασόκος είπε...

γαμήστε με κι ας κλαίω

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δημήτρη από Λάρισα, επί Σημίτη η ανεργία ήταν μεγαλύτερη. Επίσης η αναλογία χρέους προς ΑΕΠ ήταν μεγαλύτερη. Αν δεν είχε κάνει λογιστικά κόλπα που ανέτρεψε ο Γιωργάκης με την στατιστική του 2009 και είχε συμφωνήσει με τα μέτρα του Καραμανλή θα ήμασταν καλά σήμερα. Αλλά όχι... ο κόσμος είναι ΖΩΑ...

Demelene, όπως σου έχω εξηγήσει 10άδες φορές, εγώ ενδιαφέρομαι για ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όχι για κόμματα. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με την πολιτική και να ενδιαφερθεί, αναγκαστικά θα ψηφίσει κάποιο κόμμα. Αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία δεν εκφράζει εμένα. Επί Καραμανλή με εξέφραζε με κάποιες παραφωνίες που τις έλεγα. Τον μηδενισμό όμως δεν τον δέχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Αφου ακομα δεν εχετε καταλαβει ποιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα και με τινων τις εντολες,Ανδρεας,Σημιτης,Γιωργακης,ολοι εβραιοι,ειστε αξιοι της μοιρας σας.