Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2012

Τι λες για αυτό Αντώνη;

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές για τον κατώτατο μισθό, η μείωση θα αφορά όλους τους εργαζόμενους και όχι μόνο τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας. Τούτο συνεπάγεται μειώσεις σε όλους τους μισθούς!


Θα το στηρίξεις αυτό Αντώνη; Γιατί εγώ ξέρω ότι άλλα έλεγες χθες... Α, και φυσικά ούτε με αυτό που έλεγες χθες για τους νεοεισερχόμενους συμφωνούμε, αλλά από ότι φαίνεται, ούτε εκεί περιορίζονται οι μειώσεις...

Έχεις μία επιλογή όπως το βλέπω Αντώνη. Έχεις όμως τα ούμπαλα; Αν όχι, τα έχουμε εμείς Αντώνη... 

6 σχόλια:

Demelene είπε...

Ακόμα ασχολείσαι με τον Αντώνη;;;
Ακόμα προθεσμίες του δίνεις;

Ακόμα δεν έχεις τελικά καταλάβει;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Οι πολιτικοί πρέπει να καταλάβουν. Όχι εγώ και εσύ. Εμείς καταλαβαίνουμε γιατί 1ον δεν είμαστε πολιτικοί και 2ον έχουμε IQ πολύ υψηλότερο του μέσου όρου.

Έχοντας τέτοιο IQ είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις πως δυστυχώς η πολιτική είναι το μόνο μέσο εφαρμογής της δημοκρατίας.

Demelene είπε...

Δεν έχουμε πολιτικούς Βασίλη. Όσο δεν κάνεις το λογικό αυτό βήμα παραδοχής, τόσο εσύ και οι υπόλοιποι Έλληνες θα συνεχίζουμε να δίνουμε φιλιά ζωής στο σάπιο από όλες τις πτυχές πολιτικό σύστημα. Ούτε το σύνταγμα, στο πως ορίζει τις υποχρεώσεις των εκλεγμένων δεν είναι δημοκρατικό.

Αλλά όσο το βλέπει ο κόσμος όπως και εσύ, τόσο αυτό το σύστημα θα παραμένει γιατί απλά του δίνει εμμέσως νομιμοποιήση.

Επίσης δεν είναι θέμα IQ. Είναι θέμα ιδεοληψίας, ψέματα που λέμε στον εαυτό μας και γενικώς όλα όσα έχει αλληγορικά αναφέρει το Matrix και κυριολεκτικά το V for Vendetta.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πολιτικούς έχουμε. Πολιτική δεν έχουμε. Η ζωή δεν είναι ταινία για να έχει το τέλος που θέλει ο σκηνοθέτης. Βασικά δεν έχει τέλος. Έχει συνεχείς αλλαγές. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και πως πιέζουμε τους πολιτικούς να κινηθούν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Αν τα παρατήσουμε εμείς που θέλουμε να κινούνται προς την σωστή, τότε θα κινούνται πάντα στην λάθος. Ο μηδενισμός και η παραδοχή ήττας δεν βοηθάνε καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη, καμμία μείωση! Αλλοιώς την επομένη μέρα θα απολυθούν σχεδόν όλοι οι παλιοί για να αντικατασταθούν από φθηνούς νεοεισερχόμενους (που θα είναι οι επόμενοι Αλβανοί).

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Η μείωση ισχύει για όλους. Δεν είναι για τους νεοεισερχόμενους, το οποίο είναι και αυτό μαλακία.