Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

Σε λίγο θα αρχίσουν...

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να βομβαρδίζουν τους Έλληνες πολίτες με διλήμματα και με "αναλύσεις" για τις επερχόμενες εκλογές. Στόχος τους θα είναι να διατηρήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα της δύναμης των δύο μεγάλων κομμάτων.

Θα μας πουν ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κόμματα που δεν έχουν κυβερνητική εμπειρία. Θα μας πουν ότι οι υποψήφιοι των μικρών κομμάτων είναι άπειροι και θα τα κάνουν χειρότερα...

Η μόνη απάντηση σε αυτό είναι ότι λένε ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Χειρότερα δεν θα μπορούσε να τα έχει πάει κανείς. Αγνοούν τελείως τον λαό, κάνουν ότι τους κατέβει εδώ και 3 δεκαετίες και αυτοί και ΜΟΝΟΝ αυτοί που κυβερνούσαν είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση. Άλλοι γιατί με τις πράξεις τους την προκάλεσαν και άλλοι γιατί φοβόντουσαν να τα αλλάξουν.

Οπότε το μόνο δίλημμα είναι: Θα τους εμπιστευτείτε, αυτούς που έφεραν την κατάσταση εδώ να σας... σώσουν; Και στο κάτω κάτω, τι θα σώσουν; Τις τράπεζες και τους εαυτούς τους; Τα κέρδη των λίγων πολυεθνικών εταιριών;

Μετά και την επιλογή του Σαμαρά να ακολουθήσει την αδιέξοδη πολιτική που επιβάλλει η Γερμανική Ευρώπη, προσωπικά διαλέγω ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο και να ασχοληθούμε σοβαρά με τα προβλήματα της χώρας. Νέους ανθρώπους που γνωρίζουν ότι πλέον η διακυβέρνηση δεν μπορεί να ακολουθεί το σκουριασμένο και δυσκίνητο σχήμα του παρελθόντος.

Το blog αυτό είναι καθαρά προσωπικό και παρουσιάζει τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ και μόνον εγώ. Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να κάνει ή να ψηφίσει κάτι που θέλω εγώ, αλλά θα πω τι θα ψηφίσω εγώ και γιατί. Όποιος θέλει μάλιστα μπορεί να παρακολουθήσει και τις συζητήσεις καθώς και να συμμετάσχει, και αν θέλει να βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: