Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2012

Σωθήκαμε... πάλι... (;;;)

Χθες μας έσωσαν πάλι. Μέχρι την επόμενη σωτηρία...

Έχω χάσει τον λογαριασμό. Πόσες φορές μας έχουν σώσει μέχρι σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν την κατάσταση εδώ που είναι;

Και το αστείο; Το 2020 θα είμαστε ως κράτος σε λίγο χειρότερη κατάσταση από μεριάς χρέους, αλλά σε πολύ χειρότερη από πλευράς εργασιακών, παιδείας και υγείας μόνο και μόνο για μπορούν να πουν ότι δήθεν το χρέος του 120,5% είναι... βιώσιμο.

Θα περάσουμε δηλαδή τουλάχιστον 8 χρόνια μαρτύριο μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα.... και μετά θα έχουμε... συνηθίσει. Αλλά θα χρωστάμε τα κέρατά μας!!! Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί μπορεί και να χρεοκοπήσουμε στο μεταξύ, αλλά να έχουμε δεθεί με τις συμφωνίες και να συνεχίσουμε να χρωστάμε τα κέρατά μας.

Δεν χρεοκοπούμε καλύτερα σήμερα; Να αρνηθούμε το χρέος μας; Να περάσουμε 4-5 χρόνια μαρτύριο, αλλά μετά δεν θα χρωστάμε σε κανέναν; Αλλά μπα... Σιγά μην το κάνουν αυτό οι πολιτικοί μας. Οι μισοί είναι προδότες και οι άλλοι μισοί δειλοί.

Προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ οτιδήποτε συμφώνησαν. Θα κάνω ότι μπορώ για να σαμποτάρω ότι είναι δυνατόν να σαμποτάρω. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ εξουσιοδότηση. Αυτό είναι υπόσχεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: