Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2012

Παπαδήμος παντού...

Ο Παπαδήμος μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία στην Νομισματική ένωση.
Ο Παπαδήμος συμβούλευε τον Γιωργάκη να κάνει αυτές τις μαλακίες που έκανε 2 χρόνια τώρα.
Ο Παπαδήμος ανέλαβε πρωθυπουργός όταν δεν μπορούσε πλέον ο Γιωργάκης να πείσει ότι με τις μαλακίες του Παπαδήμου σώζει την χώρα.
Ο Παπαδήμος τώρα θα έρθει να μας πει ότι "σώθηκε" η χώρα, μέχρι την επόμενη φορά* που θα χρειαστεί σωτηρία, δηλαδή σε μερικούς μήνες...

(*αυτό δεν θα το πει...)

Μου θυμίζει το παιχνίδι με τον παπά...
Εδώ παπάς εκεί παπάς... που είναι ο παπάς; (Στας Βρυξέλλας)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης λέει τώρα να παραμείνει ο Παπαδήμος πρωθυπουργός ώς το τέλος της τετραετίας.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Σε λίγο θα το λέει και ο Αντώνης!!! Εδώ θα είμαστε να το δούμε...

Αφού δεν τους βγαίνουν τα νούμερα προτιμούν να αγνοήσουν τελείως τις επιθυμίες του λαού.

Είμαι περίεργος να δω πότε επιτέλους θα τους σπάσουμε στο ξύλο όλους...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1:44 ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΒΙΤΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΘΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ??ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ!!ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ?ΞΥΠΝΑ!!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΜΟΝΟ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΦΑΓΕ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ!ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΨΗΦΟ!ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

5:17 μμ, Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εγώ ξύπνιος ήμουν. Αυτοί κοιμήθηκαν. Οι θέσεις μου είναι οι ίδιες που ήταν πάντα. Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να διαφωνήσει με αυτές...

Στην δημοκρατία, το ύπατο αξίωμα είναι του Πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΤΣΙ??ΘΕΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?ΠΑΛΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ!ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Η μόνη σπείρα είστε εσείς τα ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ. Κατάλαβες ζώο;

Ανώνυμος είπε...

Για την σημερινή κατάσταση φταίει το ΠΑΣΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια για τις τεράστιες μαύρες τρύπες των δίς που άφησε με το μνημόνιο και το παλιότερο για τους ανεξέλεκτους διορισμούς στο δημόσιο πολύ λιγότερο ο Καραμανλής.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Η ευθύνη του Καραμανλή έχει να κάνει με το ότι δεν διέλυσε το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ και δεν προχώρησε σε διαρθρωτικές αλλαγές στο μοντέλο της οικονομίας τα πρώτα 3 χρόνια που είχε την κοινωνία μαζί του.