Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2012

Οργάνωση πάντως το παρακράτος...

Πάλι οι γνωστοί άγνωστοι διέλυσαν τα πάντα. Πάλι τα ίδια πληρωμένα καθάρματα δεν άφησαν να ακουστεί η φωνή του λαού...

Μπράβο στην εξουσία. Τα κατάφερε για μία ακόμη φορά.

ΝΤΡΟΠΗ. Δεν είστε Έλληνες εσείς. Ένα μάτσο καθάρματα είστε και σας αξίζει ότι πάθετε...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ??ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ?ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ??ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΕΛΙΟΙ!!!ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ!!ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑ ΖΩΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΕΦΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΝΙΑΟΥΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΒΛΙ!!ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑΧΑΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια συγκλονιστική επιστολή εστάλη από έναν νεοδημοκράτη, πρώην οπαδό του Αντώνη Σαμαρά στο antinews.gr και την αναδημοσιεύουμε, αφού αποτυπώνει καλύτερα από την κάθε ανάλυση και τον κάθε αναλυτή την πραγματικότητα για την, ας πούμε, "πολιτική στροφή" του Αντώνη Σαμαρά στο θέμα του Μνημονίου:

"Αντώνη Σαμαρά μέσα σε 3 μήνες, έχεις απογοητεύσει πλήρως τον κόσμο σου… αυτόν που στήθηκε με τις ώρες για να σε εκλέξει αρχηγό ενάντια σε όλους και σε όλα…
Κάποτε – όχι και πολύ παλιά – έλεγες Αντώνη: “Ξέρετε ποιος είμαι. Λέω όχι, και εννοώ, όχι! Έχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω… Και το λάθος δεν το συνυπογράφω…Συναίνεση στο λάθος δεν δίνω! Δεν δικαιούμαι να δώσω.”
Μα Αντώνη ακριβώς αυτό έκανες. Μέσα σε 3 μήνες…χρειάστηκαν μόνο 3 μήνες για να υποχωρήσεις, για να σταματήσεις να παλεύεις, να συνυπογράψεις το λάθος, να δώσεις συναίνεση στο λάθος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα απείλησες και με διαγραφές όσους δε συνυπογράψουν το λάθος…
Σου γράφαμε εδώ εκατοντάδες άτομα για εκλογές… σου ζητήσαμε να μη συμμετάσχεις στην (αντισυνταγματική) κυβέρνηση Παπαδήμου… σου ζητήσαμε να αντισταθείς, να εμποδίσεις τη διάλυση του τόπου.
Και εσύ σαν ευχαριστώ για τον αγώνα που κάναμε για να σε βγάλουμε πρόεδρο μας ανταποδίδεις τα αντίθετα από αυτά που θέλουμε και πιστεύουμε. Κάθε φορά που σου ζητάμε κάτι, όταν έρθει η ώρα της κρίσης και των κρίσιμων αποφάσεων, κάνεις το αντίθετο. Μάλλον δεν έχεις ζυγίσει καλά τον κόσμο της ΝΔ. Σε κάναμε πρόεδρο για τα ΟΧΙ σου (Μακεδονικό, Ανάν), σε κάναμε πρόεδρο γιατί μιλάς για πατρίδα, για ιδανικά.
Αν θέλαμε πρόεδρο προσκυνημένο, υπήρχε επιλογή…
Δεν την κάναμε όμως…
Διαλέξαμε εσένα…
Η στάση σου το τελευταίο 3μηνο είναι εντελώς ασύμβατη με τα πιστεύω των ανθρώπων που σε στήριξαν.
Η δύναμη Αντώνη πηγάζει από το λαό. Αν χάσεις Αντώνη αυτούς που σε στήριξαν στις 29/11/09 σε ποιους θα στηριχθείς;
Εγώ άλλον Αντώνη ψήφισα… άλλον Αντώνη έβλεπα μέχρι τον 11/2011 και άλλον Αντώνη τώρα. Και αυτός ο τελευταίος δε μου αρέσει… ούτε εμένα ούτε σε πολλούς από το ποτάμι των ΝΔατών που σε έκανε πρόεδρο στις 29/11/09… Τη δύναμη αυτού του ποταμού πρέπει να τη θυμούνται όλοι… μηδενός εξαιρουμένου".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

11:50 μμ, οι δεξιοί δεν είναι ο Σαμαράς. Οι δεξιοί είμαστε εμείς και εσύ είσαι απλά μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το κόμμα που ψηφίζεις το στήριξε το νέο μνημόνιο. Σε σημείο μάλιστα να διαγράψει εν ριπή οφθαλμού και όποιον διαφώνησε...

Κωλοτούμπα ολκής. Κσλά κόλυβα...

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Αυτοί που ψήφισα εγώ σε πληροφορώ ότι ΔΕΝ ψήφισαν το μνημόνιο και διαγράφηκαν. Δεν ψηφίζω κόμματα, αλλά ανθρώπους.

Καλά μυαλά... αν σκέφτεσαι ακόμα με κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Σε παρεξήγησα τότε, my bad.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν με παρεξήγησες εσύ. Εγώ παρεξήγησα το κόμμα της Ν.Δ. Νόμιζα ότι ήταν δεξιό!!!

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη πολλοί είχαν καταλάβει τον βρώμικο ρόλο τον Σαμαρά αλλά δέν έλεγαν κουβέντα μή τυχόν τους πούν τσιράκια του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη, οτι η κυβέρνηση του καθυστερημένου ήταν μιά απο τις χειρότερες χούντες που έχουν περάσει στην ιστορία είναι δεδομένο αλλά δέν θα μπορούσε να κάνει ούτε 1 στα 100 απο αυτά που έκανε άν δέν είχε τον κατάλληλο άνθρωπο για αντίπαλο.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη, το 1975 πιτσιρικάδες στην Νικηταρά, μαθαίναμε ότι η ΝΔ είναι Εθνική και όχι οικονομική Δεξιά. Προφανώς κάτι έχει αλλάξει. Καληνύχτα τους!