Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2012

Όλα αυτά τα "μέτρα"...

Ας κάνουμε λίγο την δήθεν αυτοκριτική που ζητάνε τα τσουτσέκια του ΠΑΣΟΚ...

Τι μέτρα έπρεπε να είχε πάρει ο Καραμανλής για να μην φτάσουμε σήμερα εδώ;

1) Να μειώσει τον βασικό μισθό. (Παναγία μου φαντάζεστε αντιδράσεις από τους ΠΑΣΟΚους; Εδώ δεν δέχονταν το πάγωμα των αυξήσεων)
2) Να αυξήσει το ΦΠΑ κατά 5 μονάδες (θυμάστε τι έγινε με την μία μονάδα από το 18 στο 19;)
3) Να συνενώσει όλα τα ταμεία (τις αντιδράσεις για την συνένωση των 150 ταμείων σε 13 τις θυμάστε;)
4) Να δώσει 150 δις στις τράπεζες ως εγγυήσεις. (20 δις έδωσε και έγινε της πουτάνας)
5) Να καταργήσει την μονιμότητα στους δημοσίους υπαλλήλους (θυμάστε τι έγινε με τις απαιτήσεις να μονιμοποιηθούν 250000 συμβασιούχοι όταν η μονιμοποίηση θα αφορούσε όσους καλύπτουν πάγιες ανάγκες - δηλαδή τους 30000 που μονιμοποιήθηκαν)
6) Να καταργήσει δημόσιους οργανισμούς (Ώπα... και να μετατάξει υπαλλήλους σε υπηρεσίες που δεν θέλουν να πάνε; Εδώ μετέφεραν απλά το υπουργείο παιδείας 7 χιλιόμετρα και οι υπάλληλοι ζητούσαν μεταφορικά λες και ήταν εκτός έδρας!!!)
7) Να καταργήσει σχολεία. (Ξεσηκωμός του Γιωργάκη γιατί η παιδεία ήταν προτεραιότητα)
8) Να ιδιωτικοποιήσει τα λιμάνια (αυτό το ξεκίνησε και θυμάστε τις αντιδράσεις του Γιωργάκη και των λοιπών ηθοποιών που έβαλαν τα κλάματα)
9) Να μειώσει το κόστος της υγείας (Πω πω... θα πέθαιναν στο δρόμο τα γερόντια).
10) Να μειώσει 40% τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων (Επανάσταση θα γινόταν)
11) Να αυξήσει τον ΦΠΑ στον τουρισμό και στην εστίαση (οι "σύντροφοι" θα έβγαιναν από τα ρούχα τους)
12) Να μειώσει το κράτος (Το θεάρεστο ΠΑΣΟΚικό κράτος που δημιούργησε ο θεός Ανδρέας;)
13) Να δώσει άδεια για φρουτάκια (και να πάει στράφι ο νόμος του Σημίτη που θεωρεί ηλεκτρονικό παίγνιο το... Age of Empires;)
14) Να αυξήσει 200% τους φόρους στα ακίνητα (την περιουσία που δημιούργησε με την δουλειά του ο Έλληνας για να δώσει στα παιδιά του... έλεγαν τα ΠΑΣΟΚια για την παραμικρή αλλαγή στους φόρους ακινήτων)
15) Να απελευθερώσει τα κλειστά επαγγέλματα (και να φέρει κακό φιλελευθερισμό αντί για άγιο σοσιαλισμό;)

Μπορούν να μας πουν τα ΠΑΣΟΚια ποια ακριβώς από αυτά τα μέτρα θα μπορούσε να πάρει ο Καραμανλής με... συναίνεση από το ΠΑΣΟΚ; Γιατί εγώ θυμάμαι και τις πέτρες να ξεσηκώνονται στην παραμικρή προσπάθεια αλλαγής που έπληττε τα συμφέροντα των ΠΑΣΟΚων ή μείωνε τις αποδοχές τους.

Είδατε εσείς να κάνει κάτι το ΠΑΣΟΚ εκτός από όλα αυτά που περιέγραψα; Είδατε να πιάνουν την φοροδιαφυγή; Κάτι αστείες συλλήψεις κάνουν τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ο νόμος δίνει το δικαίωμα με λίγα ευρώ την ημέρα να αποφεύγουν την φυλακή. Όσο για το κράτος; Τα @@ του παίρνει από χρήματα. Έχουν καταφέρει να μειώσουν το εισόδημα των καλοπληρωτών μόνο. Έχουν παγώσει την αγορά.

Αυτά είναι τα μέτρα που έπρεπε να πάρει ο Καραμανλής ρε ΠΑΣΟΚια; Υποκριτές... Μέχρι και την δολοφονία που διέπραξε ο ΠΑΣΟΚος ειδικός φρουρός του φορτώσατε ζώα... Μέχρι και το ξενοπήδημα ενός γενικού γραμματέα, ενώ ο Ανδρέας σας πηδούσε ακόμα και ανήλικα (όταν μπορούσε).  Ο Μαντέλης και ο Τσουκάτος πήραν μίζες και το παραδέχτηκαν και ούτε ψίθυρο δεν βγάλατε ενώ φωνάζατε για τον αδήλωτο Ινδό κηπουρό του νεοδημοκράτη.

Επιμένετε ακόμα ρε ΠΑΣΟΚια ότι "σώσατε" την χώρα; Από ποιον ρε ζώα; Και τι ακριβώς σώσατε; Σε τι συμφωνούσατε από αυτά που ήταν "αναγκαία για να σώσουν την χώρα" πριν; Αν ο Καραμανλής σας έδινε όλα αυτά που ζητούσατε θα είχε σωθεί η χώρα; Ο Καραμανλής ρε ζώα αύξησε το δημόσιο; Η μήπως αυτός διόρισε τους ΠΑΣΟΚους που σας δίνουν ποσοστά Τσαουσέσκου στα συνδικάτα; Απαντήστε αν τολμάτε ρε τσουτσέκια. Απαντήστε αν έχετε έστω και ένα επιχείρημα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: