Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2012

Άλλο επιχείρηση καπιταλιστική, άλλο κομμουνιστική...

"Απαιτούμε να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι. Να μη χαθεί καμία θέση εργασίας. Να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα"

Αυτό έλεγαν, όταν έκλεινε το Ατλάντικ, οι ΚΚέδες. Προσέξτε... να μην κλείσει καν η επιχείρηση. Να βρεθούν χρήματα (με μαγικό ραβδί) για να συνεχίσει η λειτουργία ώστε να μην χαθεί καμία θέση εργασίας.

Τώρα όμως... κλείνουν την Τυποεκδοτική Α.Ε. και υπόσχονται ότι "ΘΑ" πληρώσουν τα δεδουλευμένα απλά. Και φυσικά αυτό πρέπει να το κάνουν. Αλλά γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά; Γιατί τώρα δεν απαιτούν να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι; Γιατί δεν απαιτούν να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας;

Τι λέω εγώ; Λέω ότι επιχειρήσεις αποτυγχάνουν. Οι εργαζόμενοι όμως έχουν δικαιώματα. Από ότι φαίνεται όμως έχει διαφορά μία καπιταλιστική επιχείρηση από μία κομμουνιστική!!! Αλήθεια, γιατί το ΚΚΕ δεν κάνει την Τυποεκδοτική Α.Ε... λαϊκής βάσης; Θα ήταν πολύ... κομμουνιστικό από μέρους τους; Ας αναλάβει το κόμμα την χασούρα ακριβώς όπως ζητάνε από τους αποτυχημένους επιχειρηματίες και ας δώσει την επιχείρηση τους εργαζόμενους.

Αλλά τι λέω τώρα ε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το κκε φταιει, το πασοκ φταει, ο ηλιος φταιει,το μνημονιο φταιει,ο καπιταλισμος φταιει, οι μπολσεβικοι και ο χιτλερ φταινε!!!!!μονο η αθλια νεοδεξια ταχαμου πατριωτικη δεν φταιει!!γιατι βρισανε σπηλιωτοπουλο,στυλιανιδη,χατζηδακη,βουλγαρακη,χατζηγακη και χθες νικολοπουλο δεν ξερω!!μάλλον προβοκατορες ειναι......ΡΕ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ??ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ??ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ??ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ?ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ....Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ...ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ???ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ???ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ρε ΠΑΣΟΚολαμόγιο, τολμάς και μιλάς ρε ανώνυμο κάθαρμα; Σάλτα γαμήσου ζώο. ΟΥΣΤ...