Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2012

Η μεγαλύτερη ευθύνη...

Ο Ραγκούσης, εκτίμησε ότι το κόμμα είναι κοινωνικά και πολιτικά σε δυσχερή κατάσταση «γιατί ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν έφτασε στο σημείο να κάνει κυβέρνηση με αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση της χώρας».

Για τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ αυτή η φράση είναι πράγματι καθησυχαστική. Γνωρίζουν έτσι ότι τουλάχιστον ένας υποψήφιος αρχηγός θα υπερασπιστεί τα λαμόγια που τρώνε τις σάρκες της Ελλάδας εδώ και 3 δεκαετίες. Αλλά δεν πείθει κανέναν άλλο, εκτός ίσως από τους λίγους διανοητικά ανάπηρους οπαδούς που του έχουν μείνει.

Έχουν ήδη δεχτεί ότι διόγκωσαν το δημόσιο διορίζοντας μόνο και μόνο για να δείξουν "σοσιαλιστικό" πρόσωπο. Δηλαδή για ψηφαλάκια. Έχουν δεχτεί ότι δεν έκαναν τίποτα για την διαφθορά που οι ίδιοι ανέθρεψαν για να μην συγκρουστούν με τα συμφέροντα που τους υποστήριζαν. Έχουν δεχτεί ότι χάριζαν προνόμια αφειδώς για να έχουν πολιτική στήριξη. Έχουν δεχτεί ότι το κράτος είχε γίνει ένα με το κόμμα και ότι αν κάποιος δεν ήταν ΠΑΣΟΚ δεν προχωρούσε. Έχουν ήδη δεχτεί ότι κακώς δεν δεχόντουσαν τα μέτρα που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία όποτε είχε την εξουσία και κακώς σαμποτάριζαν με τον μηχανισμό που έλεγχαν οποιαδήποτε αλλαγή. Έχουν δεχτεί, με αποφάσεις στην βουλή, ότι δεν υπήρξαν τα σκάνδαλα που έριξαν την κυβέρνηση Καρανανλή.

Μετά από όλα αυτά όμως, ο Ραγκούσης έχει το θράσος να λέει ότι άλλοι έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη... Εγώ θα του πω μόνο αυτό του Ραγκούση: Εσύ και οι σύντροφοί σου θα έπρεπε να είχατε αυτοκτονήσει ήδη. Τώρα να ελπίζετε μόνο να προλάβετε το ελικόπτερο πριν σας πιάσουν στα χέρια τους τα λαϊκά δικαστήρια που έρχονται...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ???ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΛΥΨΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!!!ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κατά το ήμισυ με τις 2 τελευταίες αναρτήσεις σου Βασίλη ...
Σε μία χώρα όπου εξελέγει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης με κοντά 50 % και θέλει να ελπίζει τώρα στον τυχοδιώκτη Σαμαρα (αν στο λέγανε ακόμα και εσένα πριν 5 χρόνια θα έσκαγες στα γέλια ) δεν μπορείς να ελπίζεις και πολλά ... Ευτυχώς ο κόσμος δείχνει να ξυπνάει, το σύστημα που λες το βοήθησαν να γιγαντωθεί και οι δύο και αυτό είναι αλήθεια ... Λαϊκά δικαστήρια δεν θέλω προσωπικά να υπάρξουν το μόνο που θέλω είναι λειτουργήσουν σωστά τα κανονικά δικαστήρια ... Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτό το τόπο θεωρώ πως πρώτα θα πρέπει να απαλλαγούμε από τις ηλίθιες αγκυλώσεις ... Τον δρόμο δείχνει η νέα γενιά η οποία δεν είναι καθόλου απολυτικ όπως μας συμφέρει να λέμε απλά δεν την εκφράζει κανείς και ψάχνει κάτι το καινούργιο ... Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε δεν ασχολούμαι άλλο η ΝΔ είναι στα τελειώματα της (με σάπια υλικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι ) οπότε σε αναμονή του καινούργιου και της ελπίδας απλά (ακόμα δεν φαίνεται πως υπάρχει κάτι αλλά ελπίζουμε πως θα έρθει) ...
Δημήτρης Λάρισα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΨΕΜΑΤΑ ΥΒΡΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.......ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Να και ο ΠΑΣΟΚος με την χαμηλή νοημοσύνη. Ρε, απορώ πως έχεις ο εγκέφαλός σου μπορεί και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς και υπολογιστή... Εσύ δεν είσαι κομματόσκυλο. Δεν έχεις καν αυτή την νοημοσύνη να είσαι πονηρός. Βλάκας είσαι και πιστεύεις τα λαμόγια που σου τρώνε τις σάρκες σου. Σε λυπάμαι ΠΑΣΟΚε... Σε λυπάμαι. Όσο για τον Ανδρέα; Σκατά στον τάφο του πούστη...

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δημήτρη, της νέας γενιάς δεν της καίγεται καρφί για την πολιτική. Η θα νοιάζεται για το βόλεμα όπως της έμαθαν οι γονείς της ή δεν θα την ενδιαφέρει καθόλου. Αν δεν κάνει κάτι η δική μας η γενιά των 30 με 40 για να επαναφέρει την ελπίδα, ξόφλησε η Ελλάδα.