Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2012

Όπως και άλλοι ΠΑΣΟΚοι, υπεράνω νόμου...

Ο Κίμωνας Κουλούρης είναι το τυπικό δείγμα ΠΑΣΟΚου. Άξεστος, νεόπλουτος, επιδειξιομανής και εγκληματίας. Όταν ήταν βουλευτής ήταν υπερόπτης. Ως υπουργός ήταν άχρηστος και υπερόπτης και ως πολίτης είναι μαλάκας και επικίνδυνος. Όμως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος...

Όσο για σένα μαλάκα Κίμωνα, αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ξέρεις πόσα παιδάκια έχουν σκοτωθεί από ζώα που "απλά" παραβίασαν ένα κόκκινο; Όσο για τις αλητείες του διαδικτύου που είπες, στο επιστρέφουμε σε εσένα και σε όλο το ΠΑΣΟΚικό κατεστημένο που βοήθησες να καταστρέψει την χώρα. Κατάλαβες ΑΛΗΤΗ της πολιτικής; Άντε τώρα άδειασέ μας την γωνιά...

11 σχόλια:

Demelene είπε...

βγάλε την λέξη ΠΑΣΟΚ και γίνεσαι σωστός.
Είδαμε και τους υπόλοιπους συνολικά

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πες μου συγκεκριμένο γεγονός για να σου πω. Γιατί εγώ μόνο το ΠΑΣΟΚ βλέπω προς το παρών να είναι εκτός ισχύος νόμου. Εκτός αν μιλάς για τον νόμο περί... μοιχείας!!!

Demelene είπε...

Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό;

Άντε να σε βοηθήσω...
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_3667.html

Μαρία είπε...

Καλά ρε θέλετε να τιμωρηθεί ο ήρωας του έθνους, ο υπουργός του σωτήρα αντρέα, το πρότυπο για όλες τις γυναίκες (πρέπει να πάρω ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ) τον Κιμωνα; Γιατι; Επειδη δε γούσταρε να τον ελέγξουν; Επειδή πήγε να πατήσει έναν αστυνομικό; Εδω και 30 χρόνια πατάνε όλη τη χώρα και μένουν ατιμώρητοι. Βάλανε και του πράκτορές τους μέσα στις υπηρεσίες και αλωνίζουν. Ελεύθερο τον αφήσανε. Αν ήταν οποιοσδήποτε κοινός θνητός... θα του βάζανε και σως για να γλιστράει.. Μα τι θράσος κι αυτό το παιδί, να μην αναγνωρίσει το σωτήρα Κίμων και να θέλει να τον σταματήσει πριν σκοτώσει κανέναν άνθρωπο (εκτός απο αυτούς που σκοτώνει το κόμμα με τις.. φιλολαικές πολιτικές του)

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Demelene, σίγουρα αστειεύεσαι. Αυτό που έδωσες, διάβασες τι λέει; Ότι οι τραπεζίτες έριξαν την Ν.Δ. γιατί δεν τους έκανε τις χάρες και στήριξαν τον Παπανδρέου γιατί τους τις έκανε!!!

I rest my case!!!

Demelene είπε...

Σε αντίθεση με σένα εγώ δεν στηρίζω κανένα κόμμα, συνεπώς δεν είμαι biased υπερ ή κατά κάποιον εκ των προδοτών.
Κανείς δεν διαφώνησε ποτέ ότι τον ΓΑΠ τον στηρίξαν τα ΜΜΕ και άρα οι τράπεζες.
Προφανώς και δεν είναι όλοι το ίδιο προδότες αν μπορεί κάποιος να κάνει τέτοιου τύπου διακρίσεις.

Όλοι όμως είναι συνενόχοι.

Όπως είπα να σε βοηθήσω.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Εγώ υποστηρίζω πολιτικές. Όχι κόμμα. Αυτή τη στιγμή το μόνο κόμμα με πολιτικές που συμφωνώ είναι η Ν.Δ. Είναι πολύ απλό νομίζω.

Επιμένω όμως να διαβάσεις αυτό που εσύ μου έστειλες ως ενοχοποιητικό για την Ν.Δ. Ίσως αλλάξεις γνώμη για την ισοπέδωση που σου έχουν περάσει στο μυαλό τα ΜΜΕξαπάτησης. Δεν υπάρχουν επίπεδα προδοσίας. Η κάποιος είναι προδότης, όπως ο Παπανδρέου ή δεν είναι όπως ο Καραμανλής.

Demelene είπε...

Για να στο έστειλα το διάβασα

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Και τι κατάλαβες; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι αποδεικνύετε αυτό που λέω εγώ. Πως τον Καραμανλή τον έριξαν γιατί ΔΕΝ ήταν προδότης και ήθελαν έναν προδότη.

Demelene είπε...

Το ίδιο καταλάβαμε. Το συμπέρασμα μας όμως δεν συνεπάγεται με τίποτα τα περί άξιας μερίδας πολιτικών, το οποίο υποστηρίζεις και γενικώς αφήνεις να εννοείται σαν λογικό συμπέρασμα.

Και αυτό το σημείο πάντα κάνει ύποπτη την θέση σου. Εγώ πάντα αυτό εκλαμβάνω. Ένα λογικό κενό από τα σωστά που λες στα συμπεράσματα που προσπαθείς να δικαιολογήσεις.

Δεν θα γράψω άλλα καθώς είμαστε αμετανόητοι στις πολιτικές μας θέσεις.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Οι πολιτικές μου θέσεις δεν έχουν να κάνουν με πρόσωπα. Οπότε, ναι, τις θεωρώ σωστές και δεν μετακινούμαι από αυτές. Τα πρόσωπα όμως δεν είναι. Αλλά δεν είναι και όλα ίδια... Αντίθετα κάποια είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καλύτερα και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τους έβαζαν τρικλοποδιά αυτοί που θέλουν να πιστέψεις ότι είναι όλοι ίδιοι.


Για τα πρόσωπα τέλος εγώ σου ζήτησα να που δείξεις που είναι τα ίδια.

Εσύ: "Είδαμε και τους υπόλοιπους συνολικά" 9:33 πμ, Ιανουάριος 09, 2012

Εγώ: "Πες μου συγκεκριμένο γεγονός για να σου πω." 12:48 μμ, Ιανουάριος 09, 2012