Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2012

Σχέδιο είναι... θα περάσει...

2 χρόνια τώρα κινδυνεύει ο μισθός των ιδιωτικών υπαλλήλων και τα δώρα τους. Το συνηθίσαμε πλέον. Τώρα θα περάσει... Πριν δύο χρόνια που το λέγαμε ότι προσέξτε γιατί σας το λένε για να το συνηθίσετε και να το δεχτείτε μας λοιδορούσαν. Τώρα το δέχονται ως... φυσική συνέχεια της σωτηρίας της χώρας!!!

Ποιας χώρας ρε παιδιά; Εγώ όσους άξιους ξέρω (που αυτοί κάνουν την χώρα) έφυγαν έξω. Και όσοι έχουν μείνει ακόμα εδώ σκέφτονται να φύγουν. Στο τέλος εδώ θα μείνουν οι συνταξιούχοι και οι μη έχοντες ειδίκευση ή τρόπο να φύγουν.

Το αστείο είναι ότι όλοι συμφωνούν πως οι μειώσεις μισθών και συντάξεων φέρνουν ύφεση και ανεργία... και όμως το μόνο που κάνουν είναι να μειώνουν μισθούς και συντάξεις!!! Παραλογισμός ή σχέδιο; Σχέδιο φυσικά. Και έχουμε και τον "Εθνικό ηγέτη" τον Γιωργάκη, τον προδότη που πιστεύουν τα καθυστερημένα του ΠΑΣΟΚ να μας κοροϊδεύει ότι έσωσε την χώρα... 

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Και όχι τίποτα άλλο οι Άγγλοι τόλμησαν να τον βγάλουν μόνο 3ο σημαντικότερο πρόσωπο της χρονιάς!

Αν είναι δυνατόν;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Θα έπρεπε να τον βγάλουν το νούμερο 1. Εξάλλου σημαντικότερο πρόσωπο μπορεί κάλλιστα να είναι για καλό και για κακό. Εδώ είναι για... καταστροφή. Σαν τον πλανήτη Νιμπίρου ένα πράμα.