Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2011

Η χούντα βγάζει διάταγμα...

Βγήκε το διάταγμα για το χαράτσι και μέσα αναφέρει μεταξύ άλλων "θα διακόπτεται σε πρόσωπα, που παρά τη δυνατότητά τους να εκπληρώσουν τη φορολογική τους υποχρέωση, δεν το πράττουν καλυπτόμενοι πίσω από την ευαισθησία που δικαιολογημένα δημιουργείται στην κοινή γνώμη για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή ατομικές περιπτώσεις."

Προς τους "κυβερνώντες": Εγώ δε το πληρώνω ΡΕ γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ να το πληρώσω. Δεν σας αναγνωρίζω ως κυβέρνηση και να πάτε στο διάολο. Και από πάνω όποιος έρθει να μου πει κάτι τέτοιο θα φάει και ξύλο. Καταλάβατε ζώα;

Επιπλέον "κύριοι" της κυβέρνησης, δεν αναγνωρίζω καμία υποχρέωση για φόρους πλέον. Αρνούμαι κατηγορηματικά να σας πληρώσω οτιδήποτε. Δεν σας χρωστάω, ενώ μου χρωστάτε. Οπότε άντε γαμηθείτε... 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ οτι έκαναν ένα βήμα προόδου που το κατάργησαν για ορισμένους, το καθυστερημένο είχε διατάξει να το κόβουν σε όλους ανεξαιρέτως.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πρόοδος δεν είναι το να μην κόψουν το ρεύμα σε αυτούς που δεν αντέχουν έτσι κι αλλιώς να πληρώσουν. Πρόοδος θα ήταν να καταλάβουν ότι η φορολογία δεν γίνεται στα όρια της αντοχής.

Ανώνυμος είπε...

Χωστα Βασιλη,και εγω θα τους ελεγα και αλλα.Δηλαδη πωε γαμιουντε πατοκορφα,οτι το κακο που εκαναν δεν ξεχνιεται και πως καποια μερα θα μου δοθει η ευκαιρια να ξεκοιλιασω εναν απο δαυτους.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ποιος ειναι ο Ατυχοτυχερος δεν ξερω.Εμενα μου πηραν τη ζωη μου,-αν καταλαβαινει καποιος-θα παρω και εγω μια δικη τους.ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε 5:49 και εγώ άν έβλεπα το καθυστερημένο μπροστά μου θα το ξέσκιζα, έλα όμως που δέν μπορεί υπο φυσιολογικές συνθήκες να γίνει.