Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2011

Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη...

Το μονομελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής 90άχρονης λόγω αδυναμίας πληρωμής ποσού 1104 ευρώ μέσω της ΔΕΗ για το χαράτσι των ακινήτων. Η υπόθεση θα εκδικαστεί ξανά τον... Φλεβάρη!!!

Τι είδους καθίκι τώρα ήταν αυτός ο δικαστής... δεν ξέρω. Πάντως είναι μεγάλο καθίκι.

Αυτή είναι λοιπόν η Ελληνική δικαιοσύνη. Πέθανε εσύ και μετά θα σου πούμε αν θα δικαιωθείς ή όχι!!! Είναι τυχερός που το έκανε σε 90άχρονη και όχι σε κάνα νεώτερο που έχει και οικογένεια να ζήσει. Γιατί τότε δεν θα έβλεπε άλλη μέρα το καθίκι δικαστής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χοντρό μέσο θα έχει αυτός ο δικαστής, απο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μέχρι το ίδιο το καθυστερημένο.

enaoum είπε...

δυστυχως πολλες φορες οι ειδησεις ειναι μισες . ενταξει ιεναι 90 ετων η δηλωση της οτι δεν μπορει να καταβαλει το τελος δεν αποδεικνυεται με στοιχεια αφου δεν μας λενε κατι περοσσοτεο .και κατα συνεπεια δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τον δικαστη . παντως πρεπει να καταλαβουμε ολοι.οτι πρεπει να κανουμε υπομονη και βοηθησουμε ολοι την κατασταση αυτη .το κινημα δεν πληρωνω δεν ειναι λυση !!!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Είναι η μόνη λύση. Δεν πληρώνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω. Δεν είμαι υποτελής. Αν δεν μπορούν να φορολογήσουν τα πραγματικά εισοδήματα ή δεν θέλουν δεν με ενδιαφέρει. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, οπότε δικαιούμαι να αντιδρώ με όποιον τρόπο θέλω.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Όποιος θέλει ας πληρώσει. Εγώ μαλάκας και φοβισμένο ανθρωπάκι δεν είμαι...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λάθος έκανες Βασίλη, ο δικαστής δέν είπε οτι απορρίπτει την αίτηση της γριούλας αλλά οτι δέν είναι αυτός υπεύθυνος να την κρίνει γι'αυτό την παρέπεμψε στο τριμελές.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ναι, πράγματι... να γίνει η εκδίκαση σε 3 μήνες. Το ρεύμα όμως το κόβει η ΔΕΗ σε 40 μέρες!!!

Κανένα λάθος. Μεταφορά σε άλλο δικαστήριο σημαίνει απόρριψη προσωρινής διαταγής. Ελληνικά μιλάμε.