Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2011

Παπανδρέου, αυτό το κάθαρμα...

Βγήκε ο ερασιτέχνης πρώην πρωθυπουργός στην βουλή και υπερασπίστηκε το καταστροφικό του έργο. Όχι... δεν φταίει αυτός ή το ΠΑΣΟΚ για την σημερινή κατάντια της χώρας!!! Τι έκανε άλλωστε το ΠΑΣΟΚ;

1) Διόρισε την μισή του εκλογική πελατεία στο δημόσιο και στην άλλη μισή δίνει προμήθειες...
2) Έδωσε χιλιάδες μαϊμού συντάξεις, "αντιστασιακές" και "αναπηρικές"...
3) Έμαθε τους πάντες να παίρνουν φακελάκι...
4) Έμαθε τους πάντες να φοροδιαφεύγουν...
5) Έκανε την κλεψιά και το βόλεμα αξίες...
6) Δίδαξε την αναξιοκρατία και τις αναθέσεις σε οικογενειακές επιχειρήσεις...

Και όμως. Τα ΠΑΣΟΚια έχουν θράσος και μιλάνε ακόμα. Και τον αφήνουν να το παίζει μικρός πρωθυπουργός κάνοντας άτυπα υπουργικά και δίνοντας συστάσεις και κατευθύνσεις!!!

Ο παππούς του ήταν ένας άχρηστος πολιτικάντης, ο πατέρας του ένας λαοπλάνος απατεώνας και αυτός ένα επικίνδυνο και αυτάρεσκο φασιστόμουτρο.

Και αφού αυτός ο "σοσιαλιστής" δικτατορίσκος μας έφερε με εκβιασμούς ως κυβερνήτη τον τραπεζίτη, και την οικονομία στο χείλος του γκρεμού, αφού διέλυσε τον κοινωνικό ιστό, αφού κατάφερε να γονατίσει την μικρομεσαία επιχείρηση με τους φόρους και τις εισφορές... τώρα βγαίνει και μας λέει ότι τα έκανε για την... πατρίδα του. Πράγματι, το πιστεύω ότι τα έκανε για την πατρίδα του... Εξάλλου ποτέ δεν αισθάνθηκε Έλληνας αυτό το κάθαρμα, όπως άλλωστε και τα παρασιτικά αδέλφια του. Πάντα ένα Αμερικανάκι ήταν.

Αυτός και τα υπόλοιπα σοσιαληστρικά καθάρματα δεν αξίζουν ούτε τον αέρα που αναπνέουν... Ούτε ειδικά δικαστήρια τους αξίζουν. Κρεμάλα μόνο αξίζουν, αλλά δυστυχώς πρέπει να είμαστε πολιτισμένοι για το καλό των παιδιών μας...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον πασοκο κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας

Ανώνυμος είπε...

μας δουλευει κι ο παπαροδημος; με αυτους τους μαλακες θα κανει αυτα που λεει;

Demelene είπε...

Πραγματικά αυτός ο Ανδρέας τα ξέχεσε όλα όταν μπορούσε πραγματικά να κάνει την διαφορά για την χώρα.

Βέβαια, σε επίπεδο δωσιλογισμού καλά τα έχουν καταφέρει όλοι μαζί όλα αυτά τα χρόνια!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ναι... από την Ν.Δ. δεν τόλμησαν να πουν πόσο καταστροφικό ήταν το ΠΑΣΟΚ και να διώξουν όλα τα ΠΑΣΟΚολαμόγια που λυμαίνονται ακόμα και σήμερα το δημόσιο, γιατί βλέπεις η δεξιά έχει φοβικά σύνδρομα. Η ευθύνη της είναι αυτή.

Demelene είπε...

Γιατί πχ και ο ήρωας πρωθυπουργός που έσπασε την 8ετία ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν είχε μαζί με τον μπαμπά Παπανδρέου βάλει την υπογραφή στην αναγνώριση του χρέους της Ελλάδας από την γέννηση του κράτους, είτε είχε πληρωθεί είτε είχε πραγματικά ληφθεί!!

Βασίλη ότι και να λες, μέσα στα κόμματα υπήρχαν και τώρα υπάρχουν πιο έντονα, στοιχεία ανθελληνικά που κοιτάζουν άλλα συμφέροντα. Όλα τα κόμματα ευρείας κυκλοφορίας.

Το αστείο και περίεργο είναι τι έκανε ο λαός με αυτούς τους δωσίλογους.

Τώρα αν λες ότι θα ισοπεδώνω, οκ. Αλλά αν με ρωτήσεις με ποιο στρατό θέλω να πολεμήσω και να ρισκάρω την ζωή,ενώ ξέρω ότι και στις δύο περιπτώσεις ο στρατηγός τα έχει κάνει πλακάκια με τον εχθρό, ε τότε η επιλογή είναι μια και δεν είναι επιλογή στρατού.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Για πες ποιος αρχηγός τα έχει κάνει πλακάκια με τον εχθρό... Αυτός που εκβιάζεται ή αυτός που εκβιάζει; Και όταν αυτός που εκβιάζεται δεν υποκύπτει τι λες; Γιατί από τον Σαμαρά π.χ. ζητάνε εκβιαστικά υπογραφή την οποία δεν βάζει.

Αν δεν την βάλει θα τον πεις υπεύθυνο για χρεοκοπία; Αν την βάλει θα τον πεις υπεύθυνο για προδοσία;

Εγώ λέω να μην την βάλει και ας χρεοκοπήσουμε. Εσύ τι λες;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΡΕΑ??ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΖΗΣΕΣ ΕΣΥ??ΡΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΕΞΙΟΙ??

Demelene είπε...

Πόσο σίγουρος είσαι ότι εκβιάζεται? Μάλλον πολύ και δεν υπάρχει εναλλακτική.
ΝΔ τι είναι; Σαμαράς μόνο; Έστω ότι ο Σαμαράς είναι σοβαρός, οι υπόλοιποι;

Το ερώτημα σου, υποθέτει ότι δεν είναι προαποφασισμένα και ότι αυτό που ζούμε δεν είναι θέατρο. Λες και δεν το έχουμε ξανα-δει το θέατρο. Λες και δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά με τις τότε αποχρώσεις των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Διαφωνώ ριζικός και καθέτος μαζί σου. Και εγώ μπορεί να είμαι αριστερός και δεξίος, αλλά αυτές οι λέξεις όπως και εγώ καμιά σχέση δεν έχουμε με το σύστημα που μας κυβερνάει ανεξαρτήτως χρώματος. Μάλλον το χρώμα είναι ένα και στην Αμερική το λένε πράσινο.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ανώνυμο ΠΑΣΟΚολαμόγιο εσύ πρέπει να ντρέπεσαι που ακόμα θεωρείς ηγέτη τον αρχιαπατεώνα και αρχικλέφτη Ανδρέα. Ένας λαοπλάνος ήταν. Ένα αρχίδι.

Εσύ που διορίστηκες ζώο;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Demelene, τα γεγονότα δείχνουν ότι έχω δίκιο.

Αν τώρα όπως λες είναι προαποφασισμένα, στο έχω ξαναπεί, μην τα συζητάς. Δεν έχει νόημα η απόλυτη άποψή σου. Όλα είναι εξάλλου προαποφασισμένα.

Demelene είπε...

Δηλαδή εσύ ειλικρινά πιστεύεις ότι τα τελευταία 10 χρόνια δεν είσαι απλά θεατής σε μια θεατρικής παράσταση;

Εγώ πιστεύω ότι τελικά το σχέδιο ήταν βαθύτερο και περιλαμβάνει δεκαετίες δράσης. Άλλωστε δεν είμαστε δα και οι πρώτη χώρα που γίνονται αυτά!

Τώρα αν αυτό το θεωρείς απόλυτη άποψη τι να σου πω. Για μένα όσο δεν βλέπεις τους συσχετισμούς με την πρόσφατη παγκόσμια ιστορία, απλά έχεις κολλήσει στην πραγματικότητα που τελικά αυτοί θέλουν να βλέπεις. Απλά εσύ κατηγορείς μια πλευρά τους αλλά και πάλι μια χαρά πετυχαίνουν τον σκοπό τους.

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι μια άποψη που ξεφεύγει από τις δεσμευμένες επιλογές είναι απόλυτη απλά επειδή δεν θεωρεί ακριβώς επιλογές αυτές που με ταϊσαν.

Red or Blue pill τελικά;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Demelene, βεβαίως και είναι θεατρική παράσταση. Από τα ΜΜΕξαπάτησης και το ΠΑΣΟΚ. Και πέτυχαν απόλυτα τον σκοπό τους. Μάλιστα έπεισαν ότι στο κόλπο είναι και η Ν.Δ. και το ΚΚΕ και ο Σύριζα, μέχρι και εγώ...!!!

Demelene είπε...

Ποιος βρε? Αυτός που τόσο καιρό λες ότι έβγαζε θεό τον ΠΑΣΟΚ και προδότες την ΝΔ?
Δεν είναι λίγο αντιφατικά αυτά που λες.
Επίσης αν τα ΜΜΕ μας προωθούσαν την θεατρική παράσταση, θα τα συνέφερε?

Νομιζω αντιφάσκεις τώρα. Σε μια θεατρική παράσταση δεν παρουσιάζεις ότι το ξεβράκωμα είναι και κατόρθωμα

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν αντιφάσκω καθόλου. Τα ίδια λέω εδώ και χρόνια και αυτό που ζούμε σήμερα το είχα προβλέψει. Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω. Το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕξαπάτησης μας παίζουν σαν να είμαστε όργανα. Πιστεύουμε και κάνουμε ότι μας λένε. Πότε είπα κάτι άλλο;