Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2011

Τώρα ρωτάει...

2 χρόνια πριν ξεκινήσαμε μια πορεία προς τον γκρεμό.

Αρχικά ο Γιωργάκης άρχισε να μοιράζει χρήματα και να φορτώνει το προϋπολογισμό του 2009 με 10 δις ευρώ σε 3 μόλις μήνες. Του είπαμε ότι πάει προς τον γκρεμό. Μας αγνόησε.

Μετά ο Γιωργάκης άρχισε να λέει ότι έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και ότι είμαστε αφερέγγυοι και πάμε για τιτανικό. Του είπαμε ότι πάει προς τον γκρεμό. Μας αγνόησε.

Μετά ο Γιωργάκης μας έβαλε στο ΔΝΤ και υπέγραψε δανειακή σύμβαση που δεν διάβασε κανένας. Του είπαμε ότι πάει προς τον γκρεμό. Μας αγνόησε.

Μετά ο Γιωργάκης άρχισε να λαμβάνει φορολογικά μόνο μέτρα επιβαρύνοντας την μέση οικογένεια και αγνοώντας τελείως την τεράστια φοροδιαφυγή και διαφυγή καταθέσεων. Του είπαμε ότι πάει προς τον γκρεμό. Μας αγνόησε.

Μετά ο Γιωργάκης αρνήθηκε να κάνει οτιδήποτε για να φέρει ανάπτυξη και άλλαξε τον υπουργό οικονομικών μόνο και μόνο για να πάρει και νέα σκληρότερα για τους φτωχότερους μέτρα.  Του είπαμε ότι πλησιάζουμε στον γκρεμό. Μας αγνόησε.

Τώρα ο Γιωργάκης μα έχει φέρει μπροστά στον γκρεμό... και τώρα γυρίζει να μας ρωτήσει αν θέλουμε να πηδήξουμε χωρίς προστασία ή να κρατάμε μια ομπρέλα πάνω από το κεφάλι μας ελπίζοντας ότι θα κόψει την πτώση...

Ε δεν πάει στο διάολο λέω εγώ; Εκλογές τώρα.

1 σχόλιο:

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Τα λαμογιοπασόκια κλέβουν τα λεφτά μας με το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της δ.ε.η. και έχουν το θράσος να μιλάνε για δημοψηφίσματα;

Τα λαμογιοπασόκια ξεκίνησαν να κατηγορούν πριν τις εκλογές του 2009 την ν.δ. για την «τακτοποίηση» των ημιυπαίθριων χώρων εκβιάζοντας ότι μόλις έρθουν στην κυβέρνηση θα ακυρώσουν την ρύθμιση.

Μετά ξεκίνησαν να μιλάνε για φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας μειώνοντας σταδιακά το ποσό μέχρι που αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις των λαμογιοπασόκων με την υπερφορολόγηση όλης της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Λαού με σκοπό να κλέψουν τα λεφτά μας.

Οι αμερικανόφιλοι πασοκολαμογιοκέφτες με μεγάλη αναλγησία στέλνουν τους λογαριασμούς της δ.ε.η. βυθίζοντας τις απλές Ελληνικές οικογένειες στην θλίψη, την οργή και την απόγνωση.

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....