Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2011

Μία εκτίμηση...

Όσο καθυστερούν με την σύσταση νέας κυβέρνησης, τόσο πιστεύω ότι το όλο θέμα ήταν να ρίξουν την καταστροφή που θα έρθει στον Σαμαρά και γενικά στην Νέα Δημοκρατία. Ο Γιωργάκης που μας έφερε εδώ δεν φταίει σε τίποτα!!! Μόνο ο Σαμαράς που δεν συμφώνησε μαζί του νωρίτερα για να πάρει αυτά τα γελοία μέτρα που στην ουσία τροφοδοτούν την κρίση.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν 2 πράγματα. Πρώτον δεν διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και έτσι έχει μέλλον στην διακυβέρνηση της χώρας και δεύτερον καταστρέφουν κάθε πιθανότητα του Σαμαρά να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση στο μέλλον. Πάση θυσία δεν πρέπει να εφαρμοστεί φιλελεύθερο πρόγραμμα διακυβέρνησης στην Ελλάδα... Πάση θυσία πρέπει ο Νότος της Ευρώπης να παρέχει φθηνούς δούλους για τις βιομηχανίες του Βορρά, αφού μέχρι τώρα παρείχε ηλίθιους καταναλωτές των προϊόντων τους.

Δυστυχώς η Ν.Δ. δεν μπορεί να παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Είναι χαμένη από χέρι.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα. Η ΝΔ είναι χαμένη από χέρι.

Οι κωλοτούμπες σας ναν καλα...XD

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ρε άντε γαμήσου ΠΑΣΟΚόσκυλο... ΟΥΣΤ προδότη.

Ανώνυμος είπε...

Τα υπογλώσσια...γρήγορα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που φοβάμαι περισσότερο από το να κυβερνήσει ο Σαμαράς την Ελλαδα αυτόνομος ειναι το να κυβερνήσει μια μέρα η Ντορίτα.

Εντάξει υπάρχει και το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης... αλλά αυτό θα ήταν last resort before destruction και απειλή προς τους δανειστές μας.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πόσο ζώα μπορεί να είναι αυτοί που ακόμα υποστηρίζουν ΓΑΠ; ΠΟΛΥ...

Dante80 είπε...

Ίδιον των κομματόσκυλων είναι να βλέπουν κομματόσκυλα παντού.

Ορθώς το λοιπόν σε πήδηξε ο αΓΑΠουλας, καθότι κουνιόσουν...τράβα τώρα κάνε συγκυβέρνηση, ρίξε την κωλοτούμπα σου, ψήφισε ΟΛΑ τα μέτρα που έφτυνες, προσπάθησε να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που με υπογραφή στηρίζεις (να σε πάρει η βάση με τις πέτρες), και μετά τράβα να το παίξεις αλέρωτος στις εκλογές σε ένα τρίμηνο που θα έχει γαμηθεί το σύμπαν.

Θα γίνεις κυβέρνηση εσύ, σίγουρα...λολ

Ανώνυμος είπε...

Ουστ πρασινοσκουληκια

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Dante80, για να έχεις βάλει ως σελίδα σου τα πρώην φαστιστικά αρχίδια του ΣΥΡΙΖΑ... κάτι ξέρεις από κομματόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Σας έστειλε στον αγύριστο ο Μητσοτάκης πρασινολεχρίτη και σένα και τον καθυστερημένο μαλάκα αρχηγό σου.
Α στα διάλα αρχιπροδότες που τολμάτε να μιλάτε ακόμα.

Dante80 είπε...

Βασίλη, για το προκείμενο τπτ;
Επίσης, δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ λολ...τεσπα, το άλλαξα το site γιατί φαίνεται πως έχεις τραυματικές εμπειρίες...XD

Για να εμβαθύνω λίγο στο μέγεθος της κωλοτούμπας που θα κάνει ο Αντωνάκης. Ιδού το ραβασάκι του Eurogroup/ΔΝΤ που θα υπογράψει...

Οι δεσμεύσεις που ζητά η τρόικα έως το 2015 για τη δόση και το δάνειο


Γραπτές εγγυήσεις για μόνιμο τέλος στα ακίνητα και για την λήψη νέων μέτρων αξίας άνω των 8 δισ. ευρώ έως τον Ιούλιο του 2012 ζητά μεταξύ άλλων από τα κόμματα η τρόικα. Άμεση λήψη συγκεκριμένων μέτρων που θα προηγηθούν της 6ης δόσης, παρεμβάσεις που θα γίνουν από τη νέα κυβέρνηση αλλά και συμφωνία για μέτρα που θα υλοποιήσει το σχήμα που θα προκύψει από τις εκλογές ζήτησαν οι υπουργοί οικονομικών από την Ελλάδα.

Δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο το πράσινο φως για τη δόση να ληφθεί με τηλεδιάσκεψη για να εκταμιευθούν τα χρήματα εντός του Νοεμβρίου, αρκεί η νέα κυβέρνηση να δεσμευθεί όπως και τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την υλοποίηση των παρεμβάσεων που θα γίνουν τώρα και στο μέλλον.

Σύμφωνα με την αλληλογραφία Ελλάδας – Βρυξελλών πριν την καταβολή της 6ης δόσης θα πρέπει να υπάρξει:

• Νομοθετική παρέμβαση που θα καθιστά το τέλος στα ακίνητα μόνιμο μέτρο και μάλιστα που θα αποφέρει στο κράτος αυξανόμενα έσοδα τα επόμενα χρόνια ξεκινώντας από 1,67 δις ευρώ φέτος.

• Ενέργειες για να τεθεί σε ισχύ η εργασιακή εφεδρεία μεταξύ των οποίων και προσωπικές επιστολές στους περίπου 30.000 υπαλλήλους που έχει αποφασιστεί να τεθούν σε αυτό το καθεστώς.

• Έκδοση των αποφάσεων και παρεμβάσεις για το λουκέτο - συγχώνευση - συρρίκνωση των μεγάλων ΔΕΚΟ και φορέων που περιλάμβανε το νομοσχέδιο του καλοκαιριού (μεταξύ αυτών ΚΕΔ, ΕΤΑ, ΕΟΜΜΕΧ, ΙΓΜΕ, ΟΣΚ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΕΡΤ κλπ) και των υπόλοιπών μικρότερων φορέων

• Μεταβίβαση στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου όλων των αποκρατικοποιήσεων που είχαν προγραμματιστεί για φέτος και για το 2012. Μεταξύ αυτών η μεταβίβαση των μετοχών των τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική. Πειραιώς), των ΟΛΠ, ΟΛΘ και περιφερειακών λιμένων, των ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΠΑΠ. ΕΛΤΑ, των περιφερειακών αεροδρομίων, του σταθμού αποθήκευσης φυσικού αερίου Ν Καβάλας, των αυτοκινητοδρόμων, της Εγνατίας Οδού και κρατικών κτηρίων. Θα πρέπει επίσης να τοποθετηθούν οι σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων σε συγκεκριμένες εταιρείες.

• Νέα λίστα φαρμάκων

• Μείωση του αριθμού των δικαιούχων αναπηρικής σύνταξης. Η Ελλάδα θα πρέπει να δεσμευθεί επίσης ότι θα καταθέσει και θα εγκρίνει τον προϋπολογισμό του 2012. Αυτός θα περιλαμβάνει ταυτόχρονα όλους τους εφαρμοστικούς νόμους για τα μέτρα του επόμενου έτους. Ο προϋπολογισμός θα συνοδεύεται από νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα αναθεωρεί το πρόγραμμα του Ιουλίου του 2011.

Η αναθεώρηση θα είναι δεσμευτική για τη λήψη νέων μέτρων αξίας άνω των 8 δις ευρώ έως τον Ιούνιο του 2012 που θα εξειδικευθούν μετά την άνοιξη και ανάλογα με τα αποτελέσματα του PSI αλλά και των νέων αποκλίσεων του προϋπολογισμού του 2011 που πιθανόν να εμφανιστούν στην πορεία.Δεσμεύσεις ζητούνται και για τη πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.

Περιλαμβάνει πάρα πολλές μεγάλες εκκρεμότητες μεταξύ των οποίων η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην αρχή του 2012, περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα, τη λίστα για τα βαρέα, το νέο νόμο για την επιχειρηματικά φιλική Ελλάδα που ζητείται να περιλαμβάνει και την άρση της υποχρέωσης δημοσίευσης ισολογισμών.

Η κυβέρνηση πρέπει να υπογράψει και τις νέες δανειακές συμβάσεις και παράλληλα με αυτές το νέο Μνημόνιο που θα έχει μέσα όλα τα παραπάνω αλλά και νέες παρεμβάσεις για το 2015.

Α....επίσης, με την υπογραφή του στην δανειακή σύμβαση, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ *(σε τέσσερα σημεία το γράφει μέσα) ΑΠΟΛΥΤΑ το πρώτο μνημόνιο που καταψήφισε, και μάλιστα δέχεται την επέκτασή του με το νέο.

Προς γνώσιν και συμμόρφωση, καθώς θα βγουν σε λίγο σαν τα σαλιγκάρια τα κομματόσκυλα της ΝΔ και θα πουν "δεν συγκυβερνάμε, δεν δεχόμαστε το λάθος" και άλλα τέτοια γραφικά.

Ρε θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι σταγόνας. Και μετά να σας δω τι θα λέτε στις εκλογές....XD

Dante80 είπε...

Ο κλαυσίγελος για τους δεξιούς δε, βρίσκεται στην περίπτωση που ο Αντώνης κάνει πίσω στην κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους πολιτικού κόστους. Σε αυτή την περίπτωση

1. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει χωρίς εκλογές για 2ετια.
2. Ο ΓΑΠ χαλυβδώνει όλη την κοιν. ομάδα του λόγω της άρνησης Σαμαρά, με αποτέλεσμα οι αποστάτες να εκμηδενίζονται.
3. Στην χειρότερη των περιπτώσεων ο ΓΑΠ δίνει δαχτυλίδι σε χοντρό, με σχήμα Ερντογάν-Γκιούλ πάνω.
4. Και ο Αντωνάκης....ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ και πάλι να υπογράψει τα πάντα ως ΝΔ ειδάλλως θα ευθύνεται προσωπικά για την χρεωκοπία της χώρας...

Όταν γράφαμε ότι τον πήδηξε ο αΓΑΠουλας με το δημοψήφισμα, μερικοί μας έλεγαν συνωμοσιολόγους...XD

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

dante80, θα τα πούμε στις εκλογές. Εγώ αυτό ξέρω.

Α και κάτι άλλο. Έχουν διαφορά οι στόχοι από τα μέσα εξυπνάκια.

Μου αρέσει που αναφέρεις και μέσα που είναι προτάσεις του Σαμαρά αλλά αυτός είναι ο κωλοτούμπας!!! Α ρε λαϊκιστές του κερατά...

Εγώ βλέπω ότι ο Σαμαράς δικαιώθηκε 100%. Από την αρχή έβλεπε ότι ο ΓΑΠ θα αποτύχει. Τώρα τον παρακαλάτε να σας σώσει και τον βρίζετε και από πάνω αχάριστα κορμιά....

ΟΥΣΤ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς δέν είναι λύση διέλυσε την Νέα Δημοκρατία, δυναμίτισε την ενότητα του κόμματος.
Για να ρίξει τον ΓΑΠ καλός είναι αλλά μέχρι εκεί.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Μην ακούς τους δημοσιοκάφρους