Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

Σαμαράς: ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Πηγή: Έχω μάτια και βλέπω
Φαίνεται ότι η προπαγάνδα έχει λάβει όρους Γκαιμπελισμού από το σύστημα που παραπαίει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Έxω μάτια και Βλέπω, πριν από λίγα λεπτά ο Σαμαράς ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι ΔΕΝ θα συμμετέχει σε συγκυβέρνηση που θα επιδιώξει το ΠΑΣΟΚ παρά μόνο με δικούς της όρους, δεν θα ψηφίσει τους όρους της δανειακής παρά μόνον εάν είναι στα πρότυπα της Ιρλανδίας ή του ανανεωμένου της Πορτογαλίας και το μόνο που προσυπογράφει είναι η προσήλωση στους στόχους της τελευταίας απόφασης και όχι στις μεθόδους της.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς
δεν θα αναγνωρίσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και θα επαναδιαπραγματευθεί μνημόνιο και όρους δανειακής. Πράγμα που πρακτικά θα γίνει μόνο με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ (ή διακομματική με Σαμαρά πρωθυπουργό).

Εδώ που τα λέμε, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο Σαμαράς θα γινόταν συνυπεύθυνος της πολιτικής Παπανδρέου χωρίς να το αξίζει αφού το “ΟΧΙ” στο μνημόνιο έχει πλέον δικαιωθεί περίτρανα για να το πετάξει έτσι στα σκουπίδια.

2 σχόλια:

GAP είπε...

Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω!

Ανώνυμος είπε...

Η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία, μετά το ηρωϊκό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού την 28η Οκτωβρίου, αναδιπλώθηκε μέσω της φαινομενικής γκάφας του πρώτου δοσίλογου του (υ)ιού Παπανδρέου, ο οποίος αποτελεί πλέον καμμένο χαρτί και μέσα από την "έκπληξη"της παγκόσμιας κοινότητας ανεδύθει ως ανατέλλων αστήρ των αγορών ο έτερος ευφυής και πατριώτης δοσίλογος Αντώνης Σαμαράς...

Ώστε Αντώνη Σαμαρά που από το πετραχήλι του αγίου πατρός Επιφανείου, πέρασες τις πύλες της Στοάς και της λέσχης Μπίλτεμπεργκ για να πάρεις το χρίσμα του προδότη, ήθελες προσχήματα για να δώσεις τις ευλογίες σου για την επικύρωση της δανειακής σύμβασης θανάτου της......