Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2011

Δεν έχουν καταλάβει...

Οι πολιτικοί στον κόσμο τους. Δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Χατζηγάκης λέει ότι ο Σαμαράς κατάντησε την Ν.Δ. απολειφάδι.

Όχι, κύριε Χατζηγάκη. Η ανώτερη επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και τα ψέμματα των ΜΜΕξαπάτησης έχουν καταντήσει έτσι την Ν.Δ. τραβώντας την κάτω μαζί τους. Η δεξιά δεν είχε ποτέ μηχανισμό προπαγάνδας. Αντίθετα είχε ανόητους σαν και εσάς που έπεφταν στην παγίδα της προπαγάνδας των άλλων.

Και φυσικά η Ν.Δ. συνεχίζει να μην καταλαβαίνει το πρόβλημά της. Δεν μπορεί να περάσει στον κόσμο την διαφορά ανάμεσα στους στόχους και τα μέσα για να τους φτάσουμε. Απλά αδυνατεί...

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Δυστυχώς η δεξιά, αριστερά πάνω και κάτω, έχει εκτός από ελάχιστα σοβαρά στελέχη και πολλά διεφθαρμένα κάτι που ο κόσμος έχει αρχίσει και συνειδητοποιεί καθολικά για το πολιτικό κατεστημένο.
Πέρα από τα σκάνδαλα και πέρα από αυτά που λένε τα ΜΜΕ, στο μόνο πράγμα που έχουν πάντα συμφωνήσει οι εκάστοτε 300 και στο οποίο ποτέ δεν έχουν ασκήσει παλαιότεροι, νυν και μελλοντικοί 300 είναι τα "δικαιώματα" τους.

Βλέπεις η ρεμούλα είναι κάτι που θέλουν όλοι να έχουν εν δυνάμη πρόσβαση. Είναι κάτι σαν την γκρίνια για τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι ο καθένας μας να γίνει ένας από αυτούς.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν ήθελα ποτέ να γίνω δημόσιος τεμπέλης, το αρνήθηκα 3 φορές, οπότε έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω. Μάλιστα η δεξιά μόνο στο δημόσιο δεν διόριζε. Αν το έκανε δεν θα έχανε τις εκλογές το 2009. Γιατί ο μόνος λόγος που έχασε ήταν αυτός. Κανένα "δήθεν" σκάνδαλο...