Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2011

Τι μανία είναι αυτή με τον Σαμαρά;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Παπανδρέου θέλει ντε και καλά να συμφωνήσει ο Σαμαράς μαζί του. Δηλαδή χωρίς τον Σαμαρά, ο Παπανδρέου δεν έχει... δίκιο; Αν έχει @@ επιτέλους ας κυβερνήσει. Βαρέθηκα να ακούω τους ΠΑΣΟΚους να παρακαλάνε τον Σαμαρά για συγκυβέρνηση.

2 πράγματα θέλει ο Σαμαράς. Μεταβατική κυβέρνηση για ψήφιση δανειακής σύμβασης και εκλογές. Και τα δύο ξεκαθαρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ το τοπίο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή έχει κάλο στον εγκέφαλο είναι το κάνει επίτηδες.

Από κει και πέρα, ο Παπανδρέου έχει την στήριξη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, έχει την "δεδηλωμένη" τουλάχιστον νομικά και τελείωσε. Μη μας τα πρήζει και από πάνω...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου από ότι κατάλαβα δεν παρακολουθείς καλά τα τεκταινόμενα.
Άκου λοιπόν:
Η Τρόικα για να είναι εξασφαλισμένη ότι η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος δεν θα αλλάξει πολιτική για τη στήριξη της δέσμευσης των δόσεων κλπ των όρων της 27/10/2011 θέλει ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτές. Αυτό δεν βγαίνει με τίποτε, όπως διαφαίνεται μέχρι τώρα. Άρα η χρεωκοπία μας απειλεί.
Οπότε, όπως έγινε και στην Πορτογαλία πρέπει να ψηφίσουν τα νέα μέτρα με μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Δηλ. να πάρουν άλλοι το "βάπτισμα" εξόντωσής μας με την ψήφιση των νέων μέτρων.
Ο ΓΑΠ πήρε μια απόφαση δημοκρατική (πρωτοφανή λύση)για δημοψίφισμα από το λαό τη στήριξη των νέων μέτρων της 27/10. Οι ξένοι το πήραν "αλλιώς" για να μας "ξεφορτωθούν" μα είπαν ότι θέλετε να βγείτε έξω από την ΕΥΡΩΖΩΝΗ. Αυτά με λίγα λόγια. Κ. Παπαγιάννης

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δημοκρατικότερη απόφαση από τις εκλογές δεν υπάρχει. Μάλλον εσύ δεν παρακολουθείς τα τεκταινόμενα. Όσο για το αστείο δημοψήφισμα, ξέρεις την ερώτηση; Γιατί εγώ όχι. Πες την και μετά συζητάω. Γενικόλογα όμως ΔΕΝ δέχομαι.