Σάββατο, Ιουλίου 02, 2011

Ευχαριστίες από τον 1ο τη τάξη Φύρερ στον κόσμο...

Πηγή: nooz.gr

Τους ηγέτες που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα, μεταξύ των οποίων και ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σε δήλωσή του, κατά την διάρκεια τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων, ο κ. Νετανιάχου ευχαρίστησε "τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσης του", ενώ έκανε προσωπική αναφορά στον κ. Παπανδρέου.

"Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου", δήλωσε.

Σχόλιο vasper: Ο ίδιος άνθρωπος που το 2008 είχε πει για το σπάσιμο του αποκλεισμού της Γάζας "Ο αποκλεισμός της Γάζας έσπασε, η επιτυχία αυτή αποτελεί νίκη για την ανθρωπότητα. Ανθρωποι 16 εθνοτήτων αγωνίστηκαν συλλογικά, με ένα πολιτικό όραμα να τους ενώνει για ειρήνη και ελευθερία", σήμερα τι κάνει; Για ποιο λόγο η κατάσταση διαφέρει σήμερα; Η... ανθρωπότητα σήμερα δεν χρειάζεται τέτοια νίκη. Αφού είναι ο Γιωργάκης εδώ... Όσο για τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν είναι τίποτε άλλο από ένας Νεοναζί Φύρερ που απλά τυχαίνει να έχει το θρήσκευμα που κυνηγήθηκε από έναν άλλο στυγνό δολοφόνο.

Η Δημοκρατία πέθανε στον τόπο που γεννήθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: