Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

Κυνοβολευτική Δειμοκρατία

Ο Πελτσάνικος φοβάται ότι κινδυνεύει η κοινοβουλευτική δημοκρατία. Το πολίτευμα όμως τώρα είναι Κυνοβολευτική Δειμοκρατία. Και επειδή είναι δύσκολο για νέους που μεγάλωσαν με το εκπαιδευτικό σύστημα ΠΑΣΟΚ να καταλάβουν (όπως και για ΠΑΣΟΚους λόγω του χαμηλού  IQ τους) εξηγώ:

Κύνες είναι τα σκυλιά. Βολευτές είναι αυτοί που λένε ότι βουλεύονται ενώ στην ουσία μόνο βολεύουν εαυτούς και ψηφοφόρους. Δείμος είναι ο τρόμος (φρίκη), ο υιός του Άρη του θεού του πολέμου. Αυτός σήμερα "κρατεί" και όχι ο δήμος, δηλαδή ο λαός.

Κύριε Πετσάλνικε στην βουλή δεν υπάρχουν πλέον βουλευτές. Βουλευτής σημαίνει σκέφτομαι, σημαίνει σχεδιάζω, σημαίνει ότι μελετάω πριν αποφασίσω. Εδώ έχουμε άβουλα όντα που απλά ψηφίζουν αποφάσεις άλλων κέντρων χωρίς καν να γνωρίζουν τι υπογράφουν. Ντροπή κύριε Πετσάλνικε να λέτε ότι κινδυνεύει το πολίτευμα γιατί σας μούτζωναν απέξω από την βουλή και δεν έκαναν στην άκρη για να περάσουν οι Mercedes σας. Δεν έχουμε πολίτευμα αλλά ένα μάτσο ηλίθιους που θα έπρεπε να παραιτηθούν σήμερα αν έχουν έστω και ίχνος αυτοσεβασμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: