Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Λένε ότι...

Υπάρχει ένα ράδιο αρβύλα ότι συλλαμβάνουν bloggers που αναρτούσαν υβριστικά άρθρα για τον Παπανδρέου, ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο. Φυσικά και δεν το πιστεύω, γιατί θα είχαν συλλάβει και μένα, αλλά για να το δοκιμάσω ακόμα μία φορά:

Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, Παπανδρέου Γεώργιε (Τζέφρυ) του Ανδρέα και της Μαργαρίτας (μήπως νομίζει ότι μιλάω για κανέναν άλλο πρωθυπουργό της Ελλάδας) είσαι καθυστερημένο. Να πας να πνιγείς εσύ και όλο το ΠΑΣΟΚικό σινάφι σου και όσοι άλλοι θέλουν το Μεσοπρόθεσμο να τους μπει στον κώλο. Άει στο διάολο μαλάκα. Ζώο... Προδότη. Αλήτη του κερατά... (αν έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα για ύβρη παρακαλώ να την δώσει σε ανώνυμο σχόλιο, μην την πατήσει και ο ίδιος).

Για να δούμε τώρα...!!!


Ενημέρωση πρώτη: + Μία ώρα. Τίποτα ακόμα. Καμία όχληση...  Βάζω bold τις βρισιές μήπως δεν τις είδαν καλά...

Ενημέρωση δεύτερη: + 17 ώρες. Τίποτα ακόμα. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Τσάμπα γράφω; Ρε Σφακιανάκη; Μέχρι και επώνυμος είμαι... τι ακόμα;

4 σχόλια:

Agg3los είπε...

καλοοοο

μου εφτιαξεες τη μερα μεγαλεε..


οσα bold και να βαλεις,, σημασια δεν δινουν..

μονο τον ποοολυυ κοσμο φοβουνται..

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη τώρα πιά το καθυστερημένο δέν χρειάζεται βρισιές, χρειάζεται άλλα πράγματα απο κοντά όπως καμιά μπότα καμιά σιδηρογροθιά ...

Ανώνυμος είπε...

αμα θες να σε πιασουν βρισε τους εβραιους οπως :
μαλακα καθυστερημενε τζεφρη γαμω τον πουστη τον πατερα σου και τον καργιολη τον παππου σου παλιοεβραιε αξιοπουστα της μανας σου το μουνι της παλιοεβραιας γαμω το συναφι σου και το σπιτι σου ολο.
καλος?

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Με τους Εβραίους δεν έχω τίποτα. Με τους Ισραηλινούς όμως από την άλλη... Ίδιοι οι Γερμανοί ΝΑΖΙ έχουν γίνει...