Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011

Η Ν.Δ. την κοπάνησε; Πλάκα μας κάνουν...

Ήταν φθινόπωρο του 2009. Ο Παπανδρέου είχε ήδη δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Απρίλη του 2010, προκαλώντας έτσι εκλογές. Τα ΠΑΣΟΚικά συνδικάτα έβγαιναν καθημερινά στον δρόμο. Ενώ η κρίση είχε χτυπήσει, ο Καραμανλής δεν μπορούσε να κάνει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Οποιοδήποτε μέτρο απλά θα παρέλυε την χώρα μέχρι τις εκλογές που εκβιαστικά θα προκαλούσε το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή; 4-5 μήνες χαμένοι για την χώρα.

Και ρωτάω τώρα εγώ τους νυν ή και τους πρώην ΠΑΣΟΚους που επιμένουν ότι ο Καραμανλής την κοπάνησε: Εκβίασε ο Γιωργάκης τις εκλογές ή όχι; Θα τις προκαλούσε έτσι κι αλλιώς 4 μήνες αργότερα ή όχι; Τι μπορούσε να κάνει ο Καραμανλής εκτός από εκλογές; Να κρατηθεί στην καρέκλα μέχρι να παραλύσει η χώρα από τα συνδικαλιστικά καθάρματα που ελέγχει το ΠΑΣΟΚ;

Η Ν.Δ. πάντα έκανε το λογικό και συμφέρων για τον τόπο σε κρίσιμες στιγμές, άσχετα αν συνέφερε την ίδια. Αντιθέτως οι λαϊκιστές του ΠΑΣΟΚ έκαναν το συμφέρων για αυτούς και δεν πάει η χώρα να βουλιάξει!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Kρόγιας τα έγραφε αυτά;
Κρίμα τον είχα για σοβαρό άτομο.

Ανώνυμος είπε...

Καλα σου λεει ο Κρογιας,εβαλες την κομματικη κασετα.
Παρε mp3player,οπως εχει αυτος,να σου τα στελνει το κομμα κατευθειαν με internet.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα κατηγορούμε τον άλλο για κομματισμό.

Δεν το δέχομαι. Θέλω απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης λέει μιά μεγάλη αλήθεια που υποβαθμίζεται προκλητικά τον τελευταίο χρόνο ακόμα και απο την ίδια την Νέα Δημοκρατία. Σε όλους έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι ο Καραμανλής αφού χρεωκόπησε την χώρα την κοπάνησε για να βγάλουν τα σκατά απο τον βόθρο άλλοι καιρός είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ποιός είχε λυσσάξει τόσο πολύ να γίνει πρωθυπουργός άν και γνώριζε τί θα συναντήσει.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Το να έχει λυσσάξει είναι ένα. Δικαίωμά του να θέλει ότι θέλει. Το να εκβιάζει όμως δεν ήταν δικαίωμά του.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λίγο πλάκα έκανα,μην θυμώνεις.
Φυσικά και έχεις δίκιο σ αυτά που γράφεις.Ξεχνά ο φίλος μας ο Κρογιας ότι ο εθνοσωτήρας μας ήδη από τον Φεβρουάριο του 07 με πρόταση μομφής ζητούσε εκλογές,τις οποίες έχασε τον Σεπτέμβριο.Μέτα από 6 μήνες,τον Μάρτη του 08,ξαναμανα πρόταση μομφής ο Γιωργαρος.Και να σου στο δρόμο με τα ΠΑΣΟΚολαμογια τους εργατοπατέρες και να φωνάζει τα 3 ΔΕΝ κατά του νόμου της Πετραλιας για το ασφαλιστικό.Τελικά τα 3 ΔΕΝ γίνανε τα 3 Αρχίδια του ΓΑΠ.Άντε πάλι στο δρόμο ο μεγάλος Ποδηλάτης,τον Φλεβάρη του 09,να φωνάζει ότι είναι τρίμματα τα 500 εκ του Καραμανλή στους αγρότες.Και να το δάκρυ κορόμηλο,ταχαμου από τα δακρυγόνα.Κλάμα κι οι αγρότες,που γλυφόταν τότε όταν άκουγαν λεφτά υπάρχουν και τώρα τους παίρνει και τα σώβρακα.Τι πρωτοθυμηθείς και τι να πρωτογραψεις.Και να χεις και κάθε ΠΑΣΟΚο κολλημένο και να σου λέει ότι η ΝΔ δεν θέλει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Όχι φίλε μου Κρογια.Το ΠΑΣΟΚ γέμισε με σκατά αυτή την χώρα,τα τελευταία 30 χρόνια,το ΠΑΣΟΚ ας τα καθαρίσει.
Άντε κάλο κουράγιο σύντροφοι και ο Άγιος Φωτόπουλος να σας φωτίζει

Ανώνυμος είπε...

Ποια η γνώμη σου,φίλε μου, για την ανεξαρτητοποίηση Λιανη;
Τα ποντικάκια εγκαταλείπουν το πλοίο η ακόμη μια ΠΑΣΟΚια;

Ανώνυμος είπε...

και η εγκαταλειψη πλοιου, πασοκια ειναι!

Ανώνυμος είπε...

O Γιώργος την κοπανάει δέν είναι πλάκα.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Έχω την εντύπωση οτι ο Καραμανλής θα είχε σκάσει στα γέλια με τον Γιωργάκη αν δεν τον ένοιαζε περισσότερο η κατάντια μας

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη αυτό που έγινε τώρα με τον ξάδελφο της Μιμής δέν έχει ξαναγίνει ποτέ σε κανένα κόμμα σε καμιά κυβέρνηση να ανεξαρτητοποιηθεί ένας κυβερνητικός βουλευτής και να μή τολμήσει ούτε ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρο το Ίντερνετ να βγεί να τον βρίσει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Με αυγά, γιαούρτια και μπουκάλια νερό υποδέχθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές την πομπή του πρωθυπουργού που έφθανε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με αυτά που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χιλιάδες διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό... φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του.
Εν τω μεταξύ στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται χιλιάδες αγανακτισμένοι διαδηλωτές ενώ καταφθάνει προς τα εκεί και η μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ .