Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Άχου το μωρό...

Πηγή: Το ΒΗΜΑ

Η αγανακτισμένη Εύα

«Αγανακτισμένη» και «θυμωμένη» δηλώνει, ένα 24ωρο μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή, η βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Εύα Καϊλή. Με γραπτή ανακοίνωσή της η νεαρή βουλευτής αναφέρει: «είμαι θυμωμένη και αγανακτισμένη, γιατί δεν έχω τη δύναμη μόνη μου να διορθώσω όσα βλέπω, γιατί εδώ και μήνες επισημαίνω λάθη και καθυστερήσεις, εδώ και μήνες ζητούσα απαντήσεις ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες».

Η κυρία Καϊλή, η οποία ήταν ανάμεσα τους 16 βουλευτές του ΠαΣοΚ που υπέγραψαν το γνωστό κείμενο, χαρακτηρίζει «άθλιο και άδικο το μεσοπρόθεσμο», το οποίο όμως ψήφισε για να μην διευκολύνει, όπως σημειώνει, «με την παραίτησή μου ή την αποχή μου, τους κερδοσκόπους εκείνους που ποντάρουν στην αστάθεια και την πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας». Ωστόσο σημειώνει δεν έδωσε λευκή επιταγή σε κανέναν.
Επιτίθεται εν συνεχεία σε πολιτικούς (τους οποίους δεν κατονομάζει) «που κατείχαν δεκαετίες θέσεις στην κυβέρνηση να μιλάνε σαν να μην φέρουν καμία ευθύνη» και εκφράζει τη λύπη της επειδή όλοι αυτοί οι πολιτικοί δεν έχουν ακόμα αποσυρθεί: «δεν πρόσφεραν τίποτα και πίστευαν πάντα ότι ήταν αναντικατάστατοι και έπρεπε να ντρέπονται που μας οδήγησαν εδώ». Ζητεί τέλος να ελεγχθούν όλοι αυτοί «που πλούτισαν από λεφτά του Δημοσίου τα τελευταία 30 χρόνια».

Σχόλιο vasper: Καύλα....!!!! Μωρή; Δεν πας να δεις αν ερχόμαστε; Να μας πεις ποιοι πλούτισαν ΜΩΡΗ. Άει στο διάολο και εσύ μαλακισμένη.

3 σχόλια:

Antilogos είπε...

Με ποιον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ (που σύμφωνα με την Σοσιαλιστική ιδεολογία... πίνει το "Αίμα του Λαού) είναι αρραβωνιασμένη η κυρία ;;;"

Λυπάμαι που δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα δεν είναι ο Υιός του Εφοπλιστή με τα "Υπερσύγχρονα" σαπιοκάραβα 45ετίας που είναι πλέον δεμένα στα λιμάνια...

Αυτός ήταν ο πρώην...

Για τον ΝΥΝ ρωτάω...


Y.Γ : Πάντως είναι Σοσιαλίστρια 100% . Ελπίζω να μήν έχει κανείς αμφιβολία.

Ανώνυμος είπε...

Καλο μουνι,ομως.Σ αυτο δε μπορεις να μη συμφωνησεις;Κι ας κανει μουνι την δικια μας ζωη μ αυτα που ψηφηζει

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τι να το κάνεις; Το γαμάς; Δεν το γαμάς! Οπότε...