Τρίτη, Ιουνίου 21, 2011

Μη μου τον "εθνικό ηγέτη" τάραττε...

Σήμερα το πρωί άκουγα Πρωτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και πραγματικά δεν έχω ξανακούσει άνθρωπο τόσο αφοσιωμένο στο αφεντικούλη του. "Γιατί ο Σαμαράς δεν συναίνεσε..." και "ο Γιωργάκης δεν μπορεί να μαζέψει τους φόρους μόνος του..." και "οι σωτήρες μας θέλουν να τους μοιάσουμε" και άλλες πολλές προοδευτικές κοτσάνες.

Λοιπόν, Πρωτοσάλτε, δημοσιοκάφρε της πλάκας... άσε τις μαλαγανιές. Εσύ καλά πληρώνεσαι. Πριν όμως απαιτήσεις από τον Σαμαρά να συναινέσει στο να μειωθεί ο μισθός των σκλάβων σας στα 500 ευρώ ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς που θα βρεθείς αν ξεσηκωθούν.Και αν ακούγεται ως απειλή είναι γιατί ΕΙΝΑΙ απειλή, ΠΑΣΟΚικέ Νενέκε...

Το ποιο αστείο όλων "δεν μπορεί κανένα κόμμα να μαζέψει μόνο του τους φόρους γιατί πρέπει η ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ να δουλέψει"!!! Τι σχέση έχει μωρέ η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ με τους φόρους; Αυτοί τους χρωστάνε; Η μήπως δεν δουλεύουν οι εφοριακοί οπότε δεν μαζεύουν; Να τους απολύσουν τότε. Υπάρχει νόμος σχετικός. Αυτά είναι βλακείες. Φυσικά και μπορούν να μαζέψουν τους φόρους αν θέλουν. Δεν θέλουν όμως να πάρουν από τους υποστηρικτές τους (δηλαδή το μικρό αφεντικό του Πρωτοσάλτε - τον Αλαφούζο ντε). Γιατί μετά θα πάψει να υποστηρίζει το μεγάλο αφεντικό, τον Γιωργάκη που απαντάει στο ακόμα μεγαλύτερο αφεντικό, τον Σόρρος. Και μετά.. θα χαθούν ένα σωρό λεφτά από τα CDS για την οικογένεια Παπανδρέου και τους φίλους της.

Αυτό σας μάρανε δημοκάφροι της δεκάρας. Όχι η "εθνική σωτηρία". Εξάλλου είναι γνωστό ότι έχετε αλλεργία σε οτιδήποτε εθνικό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ (ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!!!!!!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΕΛΙΚΑ!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέατρο παίζουν για να δικιολογήσουν τα τσεκούρια του μεσοπρόθεσμου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ!!!ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ!!!Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν γαμιέσαι ΠΑΣΟΚε λέω εγώ. Και αυτά τα κεφαλαία βρε παιδάκι μου... δεν διαβάζονται. Αμερικανάκι είσαι και δεν ξέρεις να γράφεις μικρά;