Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

Και τα πήγαιναν τόσο καλά...

Τους ανακάτεψε πάλι. Ε, άφησε 4-5 στην θέση τους, αλλά τους υπόλοιπους τους άλλαξε υπουργία. Προφανώς γιατί τα πήγαν τόσο καλά στα προηγούμενα που ήθελε η επιτυχία να... διαχυθεί!

Το όλο θέμα βέβαια έγινε για να καλυφθεί η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Όλα τα άλλα ήταν και είναι άνευ σημασίας. Γιατί την οικονομική πολιτική ούτε ο Παπακωνσταντίνου την όριζε, ούτε τώρα θα την ορίζει ο Βενιζέλος.

Το καθυστερημένο (ή ο κατά ΠΑΣΟΚ "εθνικός ηγέτης") ουδεμία επαφή έχει με την πραγματικότητα πλέον. Φάνηκε και από τον λόγο του χθες στην βουλή. Ιδιαίτερα μου άρεσε η αναφορά του στην "Ελλάδα των λαών"! Αυτών που τους χρωστάμε εννοούσε προφανώς. Γιατί αυτοί οι λαοί θα μας αγοράσουν. Φθηνά... 

2 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Να δεις πως το έλεγε ο αείμνηστος! Α, ναι!
-"Πάμε για ένα νέο ξεκίνημα"!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Μάντης είσαι ρε φίλε; "Τους κεντρικούς άξονες του νέου κυβερνητικού σχήματος έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του -σύντομου χρονικά- υπουργικού Συμβουλίου, μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας. Έκανε λόγο για "νέο ξεκίνημα", ζητώντας "να δουλέψουμε όλοι σκληρά", "με γρήγορους ρυθμούς, με αλληλεγγύη και συνοχή"."