Ειδικούς φόρους θα επιβάλλει η χούντα του ΠΑΣΟΚ στα αναψυκτικά και στο φυσικό αέριο!
Πάνε με τα καλά τους; Τι μαλακία είναι αυτή; Δηλαδή θα την πληρώσει ο γονιός που θα πάει το παιδί του στο πάρκο και θα του πάρει ένα αναψυκτικό και ο κακομοίρης που πήρε δάνειο για να βάλει το φτηνό φυσικό αέριο και να γλυτώσει τα έξοδα του πετρελαίου; Ρε σοσιαλήσταρχοι.... αυτό είναι η αναδιανομή του εισοδήματος που ευαγγελιζόσασταν;
Ερώτημα: Το Περιέ που πίνετε στο Κολωνάκι είναι στα αναψυκτικά ή θα εξαιρεθεί;
Πάνε με τα καλά τους; Τι μαλακία είναι αυτή; Δηλαδή θα την πληρώσει ο γονιός που θα πάει το παιδί του στο πάρκο και θα του πάρει ένα αναψυκτικό και ο κακομοίρης που πήρε δάνειο για να βάλει το φτηνό φυσικό αέριο και να γλυτώσει τα έξοδα του πετρελαίου; Ρε σοσιαλήσταρχοι.... αυτό είναι η αναδιανομή του εισοδήματος που ευαγγελιζόσασταν;
Ερώτημα: Το Περιέ που πίνετε στο Κολωνάκι είναι στα αναψυκτικά ή θα εξαιρεθεί;
7 σχόλια:
Καλά θα κάνουν να αφήσουν την βαζελίνη σε χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ γιατί θα χρειαστούν τόννους απο δαύτην όταν θα τους περιλλάβουμε.
Ασχετο με το θεμα αλλα εξαιρετικα αφιερωμενο στον φιλο μου τον Κρογια που μιλα για δεξιες συνωμοσιολογιες
hxxp://epiruspost.gr/reportaz/koinonia/8476-2011-05-23-21-03-25.html
Ποντιακά, Βλάχικα κι Αρβανίτικα στις ξένες γλώσσες
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 00:00 EpirusPost.gr
Στην κατηγορία των ξένων γλωσσών, συμπεριλαμβάνονται τα Ποντιακά, τα Αρβανίτικα και τα Βλάχικα, στην σελίδα opengov.gr και στο πεδίο των αιτήσεων που καλούνται να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι για διάφορες θέσεις που προκηρύσσονται. Το θέμα αποκάλυψε με ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λακωνίας Γρηγόρης Αποστολάκος.
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :
Ο διαδικτυακός τόπος http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση» δημιουργήθηκε από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου. Η αρμοδιότητα χρήσης του ανήκει στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η δημιουργία και η λειτουργία του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου σκοπεύει στην προσφορά υπηρεσιών ενημέρωσης, συμμετοχής, διαβούλευσης και τεχνολογικών εφαρμογών που αφορούν την «Ανοικτή Διακυβέρνηση». Μία εξ αυτών των υπηρεσιών είναι η δημοσιοποίηση προσκλήσεων ενδιαφέροντος για την πλήρωση καίριων θέσεων ευθύνης στον κυβερνητικό και στον κρατικό μηχανισμό. Ενδεικτικά αναφέρονται Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς Υπουργείων, Διοικήσεις δημόσιων οργανισμών και φορέων, επιστημονικό προσωπικό κ.α.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον οποιοδήποτε πολίτη, απαιτείται η συμπλήρωση και η υποβολή ειδικής Φόρμας Υποβολής που διατίθεται στον διαδικτυακό τόπο http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση». Στη συγκεκριμένη ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ υπάρχει η κατηγορία ΓΛΩΣΣΕΣ, όπου ο ενδιαφερόμενος – υποψήφιος οφείλει να επιλέξει για τη ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και για άλλες ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ που ομιλεί και χειρίζεται. Η επιλογή σε κάθε μία από αυτές τις υποκατηγορίες πρέπει να γίνει από μία λίστα που διατίθεται από τον διαδικτυακό τόπο.
Στη λίστα των γλωσσών από τις οποίες πρέπει να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος – υποψήφιος συμπεριλαμβάνονται δεκάδες γλώσσες από ολόκληρη την υφήλιο με πρώτη τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ωστόσο αλγεινή εντύπωση και σοβαρότατα ερωτηματικά προκαλεί μεταξύ άλλων η καταγραφή στην κατηγορία των ξένων γλωσσών και των εξής επιλογών : ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ, ΒΛΑΧΙΚΑ!
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτώνται ο κ. Πρωθυπουργός και οι κ. Υπουργοί,
1.Γνωρίζουν και εγκρίνουν τις επιλογές των ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΩΝ και ΒΛΑΧΙΚΩΝ γλωσσικών ιδιωμάτων στην καταγραφή τους στην κατηγορία των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ του διαδικτυακού τόπου http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση»;
2.Με ποια λογική και αιτιολογία συμπεριλήφθηκαν τα ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ και ΒΛΑΧΙΚΑ ως επιλογές για ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και ιδίως ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ;
3.Ειδικότερα για τα ΠΟΝΤΙΑΚΑ με ποια αιτιολογία θεωρούνται διαφορετική ή ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ως προς τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
4.Αναγνωρίζονται ως ξένες γλώσσες τα ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ και ΒΛΑΧΙΚΑ από την Ελληνική πολιτεία;
5.Αναγνωρίζονται ως μειονότητες Πόντιοι, Αρβανίτες και Βλάχοι στην Ελλάδα που ομιλούν την αντίστοιχη ξένη προς την Ελληνική γλώσσα;
6.Μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα παραπάνω δεν θα χρησιμοποιηθούν ως επιχειρήματα για την υποστήριξη της θέσης περί ύπαρξης εθνοτικών ή εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα;
7.Προτίθενται να τροποποιήσουν τις επιλογές στην κατηγορία ΓΛΩΣΣΕΣ με ενδεχόμενη απάλειψη των επιλογών ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ, ΒΛΑΧΙΚΑ;
8.Εάν δεν τους βρίσκουν σύμφωνους οι σημερινές επιλογές που προσφέρονται στην κατηγορία ΓΛΩΣΣΕΣ, προτίθενται να αναζητήσουν ευθύνες από όσους τις διαμόρφωσαν;
ρώτα τον γιακουμάτο,το σπηλιωτόπουλο , το ζαγορίτη και την παπακώστα που πίνουν τα ποτά και τα εσπρέσσα τους τους στα πέριξ του κωλονακίου γνωστά στέκια παρέα με διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, κρατικοδίαιτους και λαμόγια που χρωστάνε και το σώβρακο που φοράνε!!!τράβα ρώτα!!!
Το Ανώνυμο ΠΑΣΟΚο από πάνω το παρακολουθείτε πάντα στους 24γιγακύκλους. Δυστυχώς δεν έχει κάτι νέο να σας πει, καθώς θυμάται μόνο 10 γραμμές από την προπαγάνδα της χούντας. Είναι είδος υπό εξαφάνιση και για αυτό τυγχάνει προστασίας από την Μπιρμπίλω.
70.000€ πήρωσε η πελέκη και είναι έξω!!καθάρισε!!έτσι γίνονται οι μπίζνες στο ελλαδιστάν!!θυμάμαι τότε με τους κουμπάρους που τους βάλανε παιδικές χειροπέδες και την άλλη μέρα ήταν έξω!
ο μιχελάκης είναι ο ρουσόπουλος του σαμαρά??χρόνια γύρναγε απο κανάλι σε κανάλι και απο εφημερίδα σε εφημερίδα!!!τότε ήταν διαπλεκόμενος και σήμερα καθαρός????ρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!και επειδή είδα έναν τύπο 1:38 να λέει για βιβλία και παραμύθια, πού ήταν άραγε την εποχή της ρεπούση με το στρίμωγμα της σμύρνης και την δήθεν διεκδίκηση των ιμίων???πού ήσουν ρε 1:38??δε θυμάμαι να νιαούριζες τότε!!εσυ και μερικοί άλλοι που το παίζετε πατριώτες, που όταν ο σαμαράς το 91 έφερε τους αλβανούς χτυπούσατε παλαμάκια!!!.....
Το ανώνυμο ΠΑΣΟΚο από πάνω είναι είδος υπό προστασία. Παρακαλώ αφήστε το μόνο του και μην το ταΐζετε άλλο. Κοντεύει να σκάσει.
Δημοσίευση σχολίου