Πέμπτη, Μαΐου 12, 2011

Ζάππειο ΙΙ

Καλά τα είπε ο Σαμαράς. Αλλά το σίγουρο είναι ότι με την μιζέρια που έχει περάσει σήμερα στον Έλληνα, ότι θα χρεοκοπήσει αν κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από τις ανοησίες του μνημονίου θα τον κατηγορήσουν ότι λέει "λεφτά υπάρχουν".

Πάρτε το χαμπάρι. Η οικονομική πολιτική που ακολουθείται τώρα είναι αδιέξοδο. Τα έσοδα θα μειώνονται και ότι επιπλέον μέτρο και να λαμβάνεται θα χειροτερεύει την κατάσταση. Χωρίς επανεκκίνηση της αγοράς ΔΕΝ θα βγούμε από την κρίση. Απλά θα επιμηκύνουμε τον χρόνο που θα είμαστε χρεοκοπημένοι. Και γιατί; Για να μην μας πούνε "ανυπάκουα παιδιά" οι δανειστές μας;

Τώρα σε αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο, τώρα ζητάνε εκλογές αλλά την λένε και στον Σαμαρά, μήπως έχουν καμιά καλύτερη ιδέα; Εκτός από το να υπογράψουν χειρότερο μνημόνιο βέβαια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα χει και ζαπειο 3???ρε σε αλλη χωρα ζουσατε??ρε μεχρι περσυ κυβερνηση ησασταν!@!θα τρελαθουμε!!για τι δεν τα κανατε ρε??και τωρα δινετε φιεστες!!ου να μου χαθητε!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Το ανώνυμο ΠΑΣΟΚο το παρακολουθείτε όπως πάντα στους 24 γιγακύκλους. Επιστρέφει πάντα στο περιβάλλον όπου ξερνάει τις μαλακίες της Ιπποκράτους.

Ανώνυμος είπε...

τι σχέση εχω εγω με την ιπποκράτους ρε?τι με νοιάζει!!!εγώ δεν έχω άποψη?προσωπικότητα?επειδή εσείς γράφετε οτι σας λενε απο τα άθλια κομματικά γραφεία δεν σημαίνει οτι όλοι είναι σαν τα μούτρα σας!!!