Πέμπτη, Μαΐου 19, 2011

Με εκπλήσσουν κάποια πράγματα...

Διαβάζω τα σχόλια ενός τύπου, προφανώς ΠΑΣΟΚ, που κάθε φορά γράφει τα ίδια και τα ίδια. Δικαίωμά του βέβαια, δε λέω, για αυτό το λόγο άλλωστε έχω και ανοιχτά τα σχόλια. Ξέρετε όμως τι με εκπλήσσει; Ότι φαίνεται να πιστεύει λέξη προς λέξη ότι του λέει η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και η πιο ηλίθια.

Δηλαδή πόσο ανόητος μπορεί να είναι ώστε να πιστεύει ότι 2000 αγροφύλακες που διορίστηκαν το 1993, δεν πήγαν ποτέ στις θέσεις τους γιατί έπεσε η τότε κυβέρνηση και το 2008 προσελήφθησαν για... 2 χρόνια, είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση της οικονομίας, μαζί με άλλους 150 του καναλιού της βουλής και 70 της Αγρογής! Αντίθετα ξεχνάει τους ΠΑΣΟΚικούς διορισμούς που γινόντουσαν κατά δεκάδες χιλιάδες με τα γνωστά ραβασάκια της κλαδικής και συνεχίζουν να γίνονται ακόμα και σήμερα για κάποιος λίγους μεν, αλλά εκλεκτούς πράσινους, πάντα μέσω opengov. Και αλήθεια που είναι τα σχόλια για εκείνα τα φοβερά πρωτοσέλιδα, ειδικά φτιαγμένα για άτομα σαν αυτόν τον ΠΑΣΟΚο που έλεγαν ότι η Ν.Δ. διόρισε 800000 στο δημόσιο; Ξέρετε, που μετρούσε τρεις και τέσσερις φορές  τις ανανεώσεις συμβάσεων των 200000 και πλέον συμβασιούχων που άφησε ο Σημίτης.

Είμαι σίγουρος ότι και εδώ θα γράψει κάποιο αντίστοιχο σχόλιο, αλλά φυσικά καλοδεχούμενο. Εξάλλου ελεύθερη χώρα είμαστε ακόμα (ότι και να λέει ο Πεταλωτής στο MEGA) και ότι θέλει ο καθένας λέει.  Το γέλιο πάντα χρειάζεται.

7 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Εμένα πάλι, Βασίλη, με εκπλήσσει το ότι σε ... εκπλήσσουν τέτοια πράγματα!
Το ΠΑΣΟΚ στήριξε την παντοδυναμία του σε δύο πράγματα:
Τη δημιουργία των Νέων Τζακιών, μέσω των οποίων κάποιοι τα οικονόμησαν χοντρά με επιχειρήσεις "αέρα - πατέρα", πίσω από τις περισσότερες κρύβονται συγγενικά πρόσωπα στελεχών του ΠΑΣΟΚ και με τους χιλιάδες διορισμούς από το ΄81 και για όσο κυβέρνησε, για να ικανοποιήσει και τις μάζες από τις οποίες έβγαινε!
Αν τώρα κάποιοι "χτυπάνε" τους διορισμούς της ΝΔ το κάνουν γιατί καταλαβαίνουν τη σημασία τους σε μια χώρα όπου το δυναμικό του Δημοσίου απαξιώθηκα τόσο οικτρά από τους αγράμματους εγκάθετους που μπήκαν όλα αυτά τα χρόνια!
Και το κάνουν αυτό για να "τρομάξουν" τη ΝΔ να μην κάνει ποτέ διορισμούς!
Αυτό είναι προνομιο μόνο του (άριστου) μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Μα δεν με εκπλήσσουν αυτά που κάνουν οι βολεμένοι. Με εκπλήσσουν αυτά που πιστεύουν οι οπαδοί. Δεν μπορώ να φανταστώ καν ανθρώπους με τόσο χαμηλή νοημοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μπορεί να είναι τίποτα Νεοδημοκράτης και να παίζει θέατρο στα παπάρια του άλλωστε δέν τον ελέγχει κανένας ποιός είναι. Φαίνεται λίγο ύποπτο να γράφει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια άν και καταλαβαίνει απο μόνος του οτι δέν πετυχαίνει απολύτως τίποτα ειδικά στην συγκεκριμένη σελίδα.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δεν πειράζει. Δική μου είναι η σελίδα, ότι θέλω την κάνω. Εξάλλου η επανάληψης είναι μήτηρ μαθήσεως. Σας διδάσκω βρε!!!

Όσο για το θέατρο που λες, εγώ μιλάω για το θέατρο του παραλόγου.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πάντως χαίρομαι που με διαβάζεις τόσο συχνά ώστε να ξέρεις ότι γράφω "τα ίδια και τα ίδια". Βλέπεις εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας σαν τον ΓΑΠ. Έχω σταθερές απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Δέν εννοούσα εσένα για τον ανώνυμο του ΠΑΣΟΚ έλεγα που λέει συνέχεια τα ίδια για κουμπάρους, Βατοπέδια κτλπ

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

χαχαχα...!! Καλά!!! Τελικά είναι κολλητικό το χαμηλό IQ του!!!