Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

ΠΑΣΟΚ, ο φασισμός στο αποκορύφωμα.

Διαβάστε το άρθρο του καραΠΑΣΟΚικού ιστολογίου "Παραπολιτική".

Φασίστες φίλοι μου. Και δεν κρύβονται πλέον.

Άφησαν λέει τον "78άχρονο" Κεφαλογιάννη να επέμβει!!! Μωρέ τι μας λέτε; Μήπως να διέταζε ο Γιωργάκης και ευθανασία για τους μεγαλύτερους από 65; Όχι τίποτε άλλο, να μειώσουμε και το κόστος των συντάξεων! Και τι απάντησε ο εκπρόσωπος της Χούντας; "ξέρουμε όλοι ότι έχετε υποχρέωση στον κ.Κεφαλογιάννη". Και εμείς ξέρουμε ότι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ ρε Πεταλωτή. Δεν το κάνουμε όμως θέμα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα πάλι καλά Βασίλη γιατί ο Λογοπλόκος μας τον κάνει κατοστάρη.

Ανώνυμος είπε...

Φασιστόκωλε, ετοιμάσου να ξεσκισκείς !

Ανώνυμος είπε...

ήρθε επιτέλους οι άχρηστοι χαραμοφάηδες να πάνε σπίτι τους!!αγροφύλακες,αγρογή,κανάλι βουλής, επιτροπές,μαιμού οργανισμοί που ιδρύθηκαν απο την ρουσοπουλική παρέα,κουμπάροι, νπδδ σφραγίδα που καταλήστεψαν 5 χρόνια τα ταμεία και λοιπές γαλάζιες σπάταλες αρχές....ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!ΟΥΣΤ!!

PANAGIOTIS είπε...

Ε, ναι.
Τα "ρουσφέτια" της δεκαετίας του '80 ( αλλά και αυτά της δεκαετίας 1993-2004), ήταν "καλά ρουσφέτια" που "έπρεπε" να γίνουν.
Και πρέπει να πεισθούν όλοι γι' αυτό.
Άλλωστε, όποιος δεν "πείθεται", είναι προφανώς "φασίστας".
Ακόμα θυμάμαι τον φίλο μου να πίνει "άνετος " καφεδάκι το καλοκαίρι του 1993 ( μόλις είχε τελειώσει στρατό), και να δηλώνει: "περιμένω να πέσει ο Μητσοτάκης, για να διοριστώ από τον ( δεν έχει σημασία)... στο Υπουργείο που θα αναλάβει).
Και φυσικά, διορίστηκε αμέσως μετά τον Οκτώβρη του 1993 ( ενώ τα ρουσφετάκια της Ν.Δ. στην τότε αγροφυλακή, δεν διορίστηκαν, μια και ήταν "κακά ρουσφέτια").
Βρεγμένη σανίδα χρειάζεται σε όλους μας μου φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτη τύποι, επειδή δέν βρίσκουν απολύτως τίποτα καλό να πούν για το ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα το καθυστερημένο τους αρχίζουν ο Καραμανλής και ο Καραμανλής έλα όμως που είναι τώρα εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα γιατί απο όλα αυτά τα σκάνδαλα που διαλαλούσαν οτι θα τιμωρήσουν δέν κατάφεραν να αποδείξουν τίποτα.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Οι γαλάζιοι διορισμοί είναι περίπου 2500. Οι πράσινοι είναι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι!!! Οπότε το ΠΑΣΟΚο ανώνυμο του 12:01 απλά αποδεικνύει πόσο χαμηλό IQ έχει.

aggelos είπε...

αν εβγαινε ο Μητσοτακης να παρεμβει για να καταχεριασει το σαμαρα θα ειχε αντιρηση ο Μπουλης?

απλα ο Παναγιωτοπουλος δεν ελεγε την ουσια του σαμαρα,,και βγηκε ο κεφαλογιαννης -που τον ειχα για αντισαμαρικο-να σωσει την κατασταση..
καο Μπουλης τσαντίστηκε..

Ξιδι..

τα μΜΕ αρχιζουν να μην αποκλειουν αρκετα τους νδτες,,και το πασοκ ταραζεται..