Δευτέρα, Μαΐου 16, 2011

Νέα δέσμη μέτρων για το κέντρο της Αθήνας...

Το υπουργικό συμβούλιο λέει στις 6μ.μ. θα συνεδριάσει για να αποφασίσει την δέσμη μέτρων που θα ανακοινωθεί για το κέντρο της Αθήνας.

Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο: "Κρατήστε την Αθήνα καθαρή. Πετάξτε τα σκουπίδια σας στον Πειραιά"!!!

Βρε ζώα, τι κέντρο της Αθήνας και μπούρδες; Δηλαδή εγώ που εργάζομαι λίγο έξω από το ιστορικό κέντρο θα πρέπει να ανεχθώ την μεταφορά όλης της υποκουλτούρας των εγκληματιών του κέντρου στην περιοχή μου; Και όταν θα διαμαρτυρηθώ εγώ τι θα κάνετε; Θα τους σκουπίσετε πάλι κάτω από το χαλί και θα τους πάτε λίγο ποιο πέρα ή θα με πείτε ακροδεξιό και θα με αφήσετε στην τύχη μου;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε μου λέτε ρε πατριώτες,ποιός ήταν δήμαρχος στην αθήνα τόσα χρόνια και την καταντήσανε μπουρδέλο??όλοι στη μούγγα!!!αβραμόκωλος,θυγατέρα αποστάτη και η λουλού ο νικήτας κακλαμάνης τέως στέλεχος πολ.αν και ν.δ!!γρήγορα ξεχνάμε βλέπω!!!!μήπως φταίνε άλλοι πάλι??αυτοι οι 3 φταίνε ξεκάθαρα για την ξεφτίλα της πρωτεύουσας!!!δημοσιογράφοι,μπλόγκερς,κομματόσκυλα και παρατρεχάμενοι μην τους καλύπτετε γιατί θα είστε συνυπεύθυνοι!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Το Ανώνυμο ΠΑΣΟΚο το παρακολουθείτε πάντα στους 24 γιγάκυκλους. Το αναγνωρίζετε από τις μαλακίες που λέει. Τώρα βάζει και κάνα τόνο. Ανεβαίνει λίγο το IQ του διαβάζοντάς μας. Σε λίγο θα ξεκινάει και προτάσεις με κεφαλαία.