Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Που είσαι ρε Γιωργάκη;

Δεν σε βγάζουν Γιωργάκη στα κανάλια σήμερα.

Δεν φταίει το ότι γνωρίζουν πως τα δάκρυά σου θα είναι ψεύτικα.

Δεν φταίει το ότι γνωρίζουν πως ότι λες είναι ψέματα.

Δεν φταίει το ότι γνωρίζουν πως είσαι ο ίδιος ένα ψέμα.

Δεν φταίει καν η απεργία.

Φταίει το ότι δεν σε καταλαβαίνουν οι απεργοί, εκτός από τους δημοσιογράφους που απεργούν για αντίδραση στους άλλους απεργούς.

Για να τους αναγκάσουν να σε καταλάβουν.

Να έρθουν και να παραθέσουν τον μισθό τους στα πόδια σου Γιωργάκη μου.

Τι είναι η σύνταξη της γιαγιάς μπροστά στην σωτηρία της χώρας; Ένα τίποτα Γιωργάκη μου.

Τι είναι ο οικογενειακός προγραμματισμός μπροστά στις περικοπές για χάρη των δανειστών μας; Μάλιστα αν μπορείς να κάνεις και περικοπές σε αυτούς τους δυσλεκτικούς μαθητές δεν θα σε καταλάβει κανείς Γιωργάκη, καθώς δεν μπορούν να γράψουν και να διαμαρτυρηθούν. Δυσλεκτικοί είναι! Ένα τίποτα είναι Γιωργάκη μου.

Τι είναι η ζωή ενός ανθρώπου μπροστά στην χρήσιμη ρατσιστική βία της Χρυσής Αυγής για να παραπλανείς τον λαό όσο εσύ "υπογείως" δουλεύεις για το καλό του; Ένα τίποτα είναι Γιωργάκη μου.

Τι είναι η ζωή ενός ανθρώπου μπροστά στο χρέος που έχεις να ξεπληρώσεις σε αυτούς που σε τοποθέτησαν στην θέση σου Γιωργάκη; Όχι τον αγράμματο λαό που απεργεί. Τους μεγαλοεργολάβους  εννοώ Γιωργάκη που ελέγχουν τα ΜΜΕ και μαζί και τον όχλο. Ένα τίποτα είναι Γιωργάκη μου.

Γιωργάκη γιατί δεν σε είδα σήμερα μπροστάρη στην απεργία; Γιατί φοβάσαι ότι δεν σε καταλαβαίνουν; Σε καταλαβαίνω εγώ Γιωργάκη μου. Και σε περιμένω όπως περίμεναν στο πάρκινγκ τον φίλο μου οι "μελαμψοί" όπως έλεγαν και εσένα οι ρατσιστές Σουηδοί! Μόνο μην φέρεις κάμερα. Φέρε το όπλο. Ένα τίποτα ΕΙΣΑΙ Γιωργάκη μου.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xα ... βρήκαν την κατάλληλη μέρα να κάνουν απεργία οι δημοσιοκάφροι

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Βασιλη

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με το κατά πόσο μπορεί να συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς κατά τα λοιπά με το περιεχόμενο της ανάρτησης, η δημοσίευση και μόνο μηνυμάτων που έστω υπονοούν, πόσο μάλλον όταν διατυπώνονται ευθέως όπως παραπάνω, απειλές κατά τη ζωής προσώπων, αποτελεί κατακριτέο γεγονός και υποδηλώνει τάσεις διολίσθησης σε επικίνδυνες ατραπούς.
Είναι λυπηρό...

Ανώνυμος είπε...

Τί εννοείς Ανώνυμε 8:54 οτι απειλείται η ζωή του καθυστερημένου;
Aυτόν και να τον σκότωνε κάποιος δέν είναι κάν έγκλημα ένα ζώον είναι!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

8:54 πμ,

Στα @@ μου τι νομίζει ο καθένας. Εξάλλου του ζητάω να φέρει το όπλο γιατί εγώ δεν έχω.

Πάσχω από... Εχθροπάθεια.