Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

Πήρε οδηγίες. Μπορεί να μας τις πει;

Συναντήθηκε ο Γιωργάκης με τον George Soros στο γραφείο του πρώτου στην βουλή. Η συνάντηση κράτησε τρεις ώρες. Περισσότερο από όσο κρατάνε δηλαδή τα υπουργικά συμβούλια του Γιωργάκη!!!

Μετά την συνάντηση είχαν την καλοσύνη να μας πουν ότι συζήτησαν την διεθνή οικονομική κατάσταση και την κατάσταση στην Ευρώπη και την Αμερική.

Πραγματικά έπαθα πλάκα. Δεν ήξερα ότι ο Γιωργάκης έχει τόσο καλές γνώσεις οικονομικών ώστε να συζητάει με έναν από τους πλουσιότερους επενδυτές σε ασφάλιστρα ομολόγων στον κόσμο!

Τι πιστεύω ότι έγινε; Πιστεύω ότι ο Soros ήρθε για να δώσει οδηγίες στον Γιωργάκη. Μπορεί να αντάλλαξαν και καμία κουβέντα σχετική με την οικονομία, αλλά βασικά ο Γιωργάκης άκουγε και έγνεφε "ναι". Εξάλλου οι οδηγίες σίγουρα θα συμπεριλάμβαναν και τρόπους να μπουν μερικά εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς της οικογένειας Παπανδρέου από κερδοσκοπικές κινήσεις αντίστοιχες του Soros.

Χοντρή κατηγορία θα μου πείτε; Καθόλου. Για ρωτήστε Μαντέληδες, Τσουκάτους και Τσοχατζόπουλους να σας πουν που βρέθηκαν σοσιαλιστές να έχουν τόσα χρήματα...

Ο μόνος τρόπος να μας πείσει ο Γιωργάκης ότι δεν προδίδει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του είναι να μας πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι συζήτησαν. Θέλουμε τα πρακτικά. Όχι τις μαλακίες για τους ιθαγενείς. Αν δεν φοβάται την αλήθεια ας τα δώσει. Αλλά την φοβάται. Δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ τις οδηγίες που πήρε. Θα δούμε μόνο τα αποτελέσματά τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3 συναντηση με τον μεγαλυτερο ανθελληνα της σημερινης εποχης.
Α ρε κατακαημενη Ελλαδα τι μελλον σου ετοιμαζουν!

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο μεγαλύτεροι ανθέλληνες της σημερινής εποχής, ο ένας απο αυτούς είναι σήμερα πρωθυπουργός!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και οι ουρανοξίστες στο Τορόντο.