Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Όταν καλλιτέχνες μιλάνε έτσι...

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Χάρρυ Κλυνν έχει φτάσει στα όριά του. Και δεν είναι ο μόνος. Καθημερινά βλέπουμε την παρανοϊκή "κυβέρνηση" Παπανδρέου να κάνει και να λέει τα πιο απίθανα πράγματα.

Με αφορμή λοιπόν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κάνει τους πάντες δωρητές οργάνων χωρίς να τους ρωτήσει γράφει:

O φαύλος κύκλος των ανεξέλεγκτων αγορών και και η μετατροπής της χρηματοπιστωτικής συναλλαγής σε τζόγο, οδήγησαν κι αυτήν ακόμα την Αμερική, τη μήτρα του νεοφιλελευθερισμού ένα βήμα πριν από το λεγόμενο shutdown, δηλαδή τη στάση πληρωμών για τη διοίκηση, που αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι εδώ αθεράπευτοι ΕΛΙΑΜΕΠτζήδες , οι νεοφιλελεύθεροι αμερικανοτσολιάδες και οι σοσιαλιστές εραστές της παγκοσμιοποίησης, που αφού ξεπούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους την εθνική μας κυριαρχία, έρχονται τώρα να...«κοινωνικοποιήσουν» το ανθρώπινο σώμα των ελλήνων με το ζόρι!!!ΜΕ ΝΟΜΟ (!!!) ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!! 
Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή Ελλάς, εάλω και το ανθρώπινο σώμα των Ελλήνων!
«Σήμερα έρχεται η ελληνική κυβέρνηση και στο όνομα του ανθρωπισμού (απίστευτο) καταργεί τον ίδιο τον άνθρωπο. Είναι αδιανόητο, δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κανείς. Έρχεται αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που το παίζει «δημοκρατία» (στο όνομα της δημοκρατίας) και επιδιώκει να αποσπάσει με το έτσι θέλω την ανθρώπινη υπόστασή μας, για να την διαχειριστεί το ίδιο»
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕΤΑΠΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Και ερωτώ, αυτό το κάθαρμα που λέγεται Γεώργιος Α. Παπανδρέου, θέλει ή δε θέλει σκότωμα;

Τι άλλο να πει κανείς; Όταν καλλιτέχνες μιλάνε έτσι δημόσια, έχουμε φτάσει στα όριά μας. Από δω και μπρος οι πολιτικοί μας έχουν λόγο να φοβούνται. Ίσως για αυτό ο Καστανίδης βιάζεται να περάσει το νομοσχέδιο για την "εχθροπάθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: