Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Ο Μπεγλίτης είναι ο ανώνυμος...

Μια που πάει στον εισαγγελέα ο Μπεγλίτης για τον ανώνυμο blogger που τον "έθιξε", δεν τον ρωτάει και ο εισαγγελέας ποιοι είναι αυτοί που ξέρει και τα έπαιρναν από τις μίζες για τα εξοπλιστικά; Γιατί... μικρή χώρα είμαστε.

Για να θυμηθούμε λίγο την δήλωσή του:

"Είμαστε ευτυχώς ή δυστυχώς μια μικρή χώρα που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας….γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες…και αυτά πρέπει να τα πούμε"

Μήπως να τα πείτε; Γιατί αλλιώς κύριε Μπεγλίτη εσείς είστε ο "ανώνυμος" που συκοφαντεί και λέει μισόλογα και υπονοούμενα. Ιδού η Ρόδος και ιδού και το πήδημα.

Ορίστε και το βίντεο με τις ανοησίες και τις υστερίες του υφυπουργού:Υπουργέ, αν θες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου άσε σχόλιο στο blog και άσε τις μαλακίες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΤΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ!!ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΙΟΥΦΑ ΣΤΟ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!Ο ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΤΕ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΤΖΟΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουστ κοπριτη

Ανώνυμος είπε...

Μετά την αντιπαράθεση για την απογραφή, τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ συνεχίζονται, με τον Γιώργο Σουφλιά να μπαίνει αυτήν την φορά στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Καμμένος επισήμανε πως «την ώρα που η ΝΔ έδινε τη μάχη της διαφάνειας εκείνος ως υπουργός Δημοσίων Εργων χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής».
ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ!!!ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΟΟΟΥΥΥΥΥ ΡΡΕΕΕΕ!!!ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Μπεγλίτη πές αλεύρι ...

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Άχου τα ανώνυμα ΠΑΣΟΚάκια... Προσέξτε ρε! Θα σας κάνει μήνυση ο Μπαγλαμάς... εεε ο Μπεγλίτης.

Ανώνυμος είπε...

Μπεγλίτη κάτσε καλά μήν σε ανασχηματίσει το καθυστερημένο.
Πρόσεχε το δέν ξέρεις απο πού μπορεί να στην φέρει, αυτό είναι κουζουλό δέν έχει καθόλου μυαλό στο κεφάλι.

Μπεγλίτης είπε...

αλεύρι...!