Τρίτη, Απριλίου 26, 2011

Της κοροϊδίας το ανάγνωσμα...

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ έκαναν πάρτι με τα λεφτά της ΔΕΗ και τώρα δεν αφήνουν να την "αξιοποιήσει" το ΠΑΣΟΚ!!! Κακοί συνδικαλιστές. Ντα κακοί συνδικαλιστές. Μα ΠΑΣΟΚοι δεν είναι και αυτοί; Ναι ρε παιδιά. ΠΑΣΟΚοι είναι.

Και μην ανησυχείτε όσοι είστε ΠΑΣΟΚοι συνδικαλιστές. Τίποτα δεν θα πάθετε. Αντιθέτως θα πάρετε σοβαρά πακέτα αποζημίωσης με εθελούσιες εξόδους ή και μετατάξεις σε υπηρεσίες που δεν θα χρειάζεται να πιάσετε ούτε ένα κατσαβίδι, ακριβώς δηλαδή ότι κάνετε και τώρα. Αυτά που ακούγονται είναι μόνο και μόνο για να απαξιώσουν τα πάγια παραμυθάκια που λέγατε μέχρι τώρα με εντολές του κόμματος. Όχι ότι δεν το ξέρετε. Όχι ότι δεν είστε συνεννοημένοι να εμφανίζεστε ότι διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας... Και εσείς με την σειρά σας, με τις αποκαλύψεις σας, απαξιώνετε τους ελεγκτές του Δημοσίου, ώστε αν χρειαστεί αργότερα να απαξιωθούν και οι δικές τους αποκαλύψεις.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα κορόιδα και πιστεύουν ότι τους λέτε. Έτσι είχατε εξασφαλίσει ότι η δεξιά δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον πλούτο της χώρας και ότι θα μπορέσετε εσείς οι "σοσιαλιστές" να τον ξεπουλήσετε μισοτιμής όταν χρειαστεί. Με τις αντίστοιχες μίζες πάντα. Μην σας ρίξουν κιόλας!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι έκανε η ΝΔ με ΟΤΕ και Ολυμπιακή δηλαδή ... Καλά λέω ουστ από δω όλοι σας και ειδικά οι συνδικαλισταράδες αν δεν αλλάξουν μυαλά όλοι τους (που από ότι βλέπω δεν αλλάζουν ) καλύτερα να χρεοκοπήσουμε και επίσημα...
Δημήτρης Λάρισα

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δημήτρη, η Ν.Δ. δεν κατηγόρησε ούτε τους συνδικαλιστές του ΟΤΕ για δωροδοκία, ούτε της Ολυμπιακής. Επίσης δεν υποτίμησε πρώτα τον ΟΤΕ ή την Ολυμπιακή. Αντιθέτως η μετοχοποίηση ήταν προς όφελος και των οργανισμών και της οικονομίας.

Το ΠΑΣΟΚ όμως πρώτα υποτίμησε όσο μπορούσε, μετά συκοφαντεί για να κάμψει τις αντιδράσεις και τώρα ξεπουλάει.

Η ισοπέδωση που επιχειρείς είναι λάθος. Η Ν.Δ. δεν ελέγχει ούτε τα κρατικοδίαιτα συνδικάτα, ούτε είναι σοσιαλιστική. Άλλο η ελεύθερη αγορά της δεξιάς και άλλο το ξεπούλημα των ασημικών για να φάνε τις μίζες οι "σοσιαλιστές".

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο λέμε και συμφωνώ ... Η ΝΔ όποτε βρέθηκε απέναντι σε συνδικαλιστές (που το μεγαλύτερο μέρος δεν ήταν και δικό της ) αντί να παραταθεί μαζί τους τους έκανε όλα τα χατίρια ... Για αυτό το κομμάτι μίλησα για Ολυμπιακή και ΟΤΕ ... Στα αλλά ως ένα σημείο συμφωνώ . Δεν επιχειρώ καμία ισοπέδωση την άποψή μου λέω... Και κακά τα ψέμματα αν κάνει το ΠΑΣΟΚ ιδιωτικοποιήσεις με τον ίδιο τρόπο που έκανε και η ΝΔ το κράτος θα βγει αρκετά ζημιωμένο ... Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει και κάποιο σχέδιο και όχι χατίρια δεν ήμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα... Αλλά που? Ελλάδα είναι εδώ...
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Οι συνδικαλισταράδες είναι όλοι του ΠΑΣΟΚ εδώ και 30 χρόνια δέν τους έχει πειράξει κανένας ακόμα και όταν η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε επι Καραμανλή τα δικά τους συμφέροντα εξυπηρετούσε.
Τα πάντα για τους πρασινοφρουρούς γή και ύδωρ.