Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ που θέλουν να γίνουν χρήσιμοι στην πατρίδα (ξαφνικά την θυμήθηκαν και αυτή) μπορούν να πουν στον πρόεδρό τους να μας αφήσει την γωνιά... Να φύγει. Να πάει αλλού. Μόνο έτσι θα σωθεί η πατρίδα.
Αν θέλει να βάλει κάποιον φυλακή φίλε μου Κρόγια ο Γιώργος σας να βάλει πρώτα τον Τσουκάτο, τον στρατηγό, να βάλει τον φίλο του τον Τρεπεκλή και μετά να πάει για το... μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου!!!
Δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο Γιώργο. Δηλαδή φαντάσου να μην ήταν και τόσο σωτήρας ο γιος της μαμάς του!!! Θα είχαμε κλείσει ήδη... Χειρότερα δεν γίνεται ρε Γιώργο. Δεν το βλέπεις αυτό; ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ Πασόκος πια; Σκέψου και λίγο έξω από την προπαγάνδα σας. Ο πρωθυπουργός αυτός είναι ένα ανδρείκελο που απλά κάνει την δουλειά που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι λοιποί πράκτορες των ανθελληνικών/αντιευρωπαϊκών συμφερόντων. Αν θες πράγματι να πιστέψουμε ότι ενδιαφέρεσαι για την πατρίδα, απέσυρε την υποστήριξή σου σε αυτό το ανδρείκελο. Αλλιώς δεν είσαι τίποτε άλλο παρά συνεργός τι πιστεύεις δεν το πιστεύεις.
Υ.Γ. Κανείς Γιώργο δεν θέλει να φιμώσει τα blogs. Ούτε ο Καστανίδης. Τα αντίπαλα blogs θέλουν όλοι να φιμώσουν!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου